sprite11 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Jestem posiadaczem Suzuki Freewind z 1999 roku, działa bez zarzutu tylko brakuje mu nieco mocy i dowiedziałem się że wychodziły z mocą 48KM i 34KM a ja niestety mam 34KM :banghead: Pytanie do znawców tematu - czym jest tłumiona moc bo cylinder,tłok ten sam silnik 650cm, czy jest możliwość podnieść moc do 48 KM :icon_question: Edytowane 9 Marca 2009 przez sprite11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN 47 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Moto sprowadzne z zagramanicy może byc zdławione, może to byc jak w skuterach w elektronice, albo w gaźnikach, dysze lub inne pierdoły. Na bank możesz sprawic że będzie oddychał pełną piersią ;] Edytowane 9 Marca 2009 przez RONIN 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Moto sprowadzone z Niemiec, Elektroniką raczej nie jest stłumiony bo to prosty singiel z dwoma gaźnikami. Gdzie się dowiedzieć czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) A może też być na wałku. Nie wiem czy to się jeszcze stosuje. Może też być ogranicznik podnoszenia przepustnicy i kryza w dolocie. Edytowane 9 Marca 2009 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN 47 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Myślę, że to coś prostego, odpowiedziec moze Ci serwis suzuki albo dobry mechanior, mogą to byc dysze ale nic pewnego Ci nie powiem. Szukaj google, moze jest forum freewinda, tam napewno Ci powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Dzięki za dobre chęci, ale nadal jestem w punkcie wyjścia czyli nie wiem wiele więcej niż zanim zadałem to pytanie. Może jednak ktoś pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja Ci chyba odpisałem raczej konkretnie? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Dowiedzieć sie mozna w serwisie suzuki. Ja bym jednak sprawdził miejsca podane przez Greedo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ja w bandicie miałem zwężkę w dolocie. W króćcach były metalowe blaszki. Ściągnij gaźnik i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi