marco Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 marco a MOTOMAX na Żonkilowej jeszcze jest? oni mieli Sharki i kiedyś nawet u nich byłem i mieli na jakieś całkiem dobrą promocję, nie wiesz czy jeszcze są? niestety plajta nie ma już ichale potwierdzam że Sharki mieli w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 marco a MOTOMAX na Żonkilowej jeszcze jest? oni mieli Sharki i kiedyś nawet u nich byłem i mieli na jakieś całkiem dobrą promocję' date=' nie wiesz czy jeszcze są? [/quote']niestety plajta nie ma już ichale potwierdzam że Sharki mieli w dobrej cenie wielka szkoda :D pamiętam, że replikę Foggy'ego mieli za 700 a Shark w promocji z ładnym racingowym malowaniem był za 280 zł 8O czy gdzieś w Poznaniu mają jeszcze Sharka? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 wiem że na bajzlu w łodzi fajnego sharka wytargałem za 250 zł bo pozbywali sie zmagazynów mieli tego tony... teraz na bajzlu chca za niego 350 już Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN Opublikowano 28 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 bylem dzisiaj na bajzlu we wrocku ale niestety nic ciekawego nie znalazlem a jak bylo to w innym rozmiarze, a wiec dalej szukam :? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 To powodzenia zycze.........szybko szukaj bo sezon tuz tuz :D Ps. Ja bym jak cos to szukal Sharka,Nolana,lub....Shoel-a......... :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 To ja tak troche off topic...Mam Nolana N81 Rapid Pro i ogólnie jestem zadowolony... w zasadzie największą i chyba jedyną wadą jest parująca szybka ale tak czy siak kupie sobie anti foga bo wiem że wszyscy którzy go używają w tym modelu mówią że jest potężna róznica(w ogóle to dziwna sprawa bo mam jeszcze uvexa i jeśli chodzi o wentylacje jest to znacznie prostszy model a nie paruje prawie wcale... :roll: ). Może ktoś orientuje sie jakie są ceny anti fogów i jaki jest godny polecenia(bo zapewne sa różne).Druga sprawa chce również dokupić drugą szybke, ciemną albo lustrzanke kolorową(nie wiem czemu ale bardzo mi sie podoba...) nie wiecie czy do Nolana N81 są takie szybki do zdobycia? Jeśli tak to gdzie je znajde i jakie sa orientacyjne ceny?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 To ja tak troche off topic...Mam Nolana N81 Rapid Pro i ogólnie jestem zadowolony... w zasadzie największą i chyba jedyną wadą jest parująca szybka ale tak czy siak kupie sobie anti foga bo wiem że wszyscy którzy go używają w tym modelu mówią że jest potężna róznica(w ogóle to dziwna sprawa bo mam jeszcze uvexa i jeśli chodzi o wentylacje jest to znacznie prostszy model a nie paruje prawie wcale... :roll: ). Może ktoś orientuje sie jakie są ceny anti fogów i jaki jest godny polecenia(bo zapewne sa różne).Druga sprawa chce również dokupić drugą szybke' date=' ciemną albo lustrzanke kolorową(nie wiem czemu ale bardzo mi sie podoba...) nie wiecie czy do Nolana N81 są takie szybki do zdobycia? Jeśli tak to gdzie je znajde i jakie sa orientacyjne ceny?Pozdro[/quote'] Na bazarze w Katowicach kumpel wlasnie do N81 szukal antifoga, i byly po 50zl - Nolana. Nie wiem czy jest godny polecenia bo nie bylo okazji do przetestowania. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 szybki do Nolanów, zarówno anti-fogi (pin lock), jak również ciemne, lustrzane itd. znajdziesz w Boldorze w Wawie. ul. Jagiellońska.www.boldor.com.plPZDRrzeczywiście pinlock w Nolanie działa rewelacyjnie ... tylko że się rusza i rysuje szybkę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 W Aprili w Warszawie (ul.Modlińska) maja kompozytowe Sharki model XRS za 300zł 8O Naprawde warto :!: Ja kupiłem dla swojej pani taki kask. Lekki i ładnie wykonany. Polecam. A i cena jak za markowy kompozytowy kask jest bardzo dobra. Sprzedazy wysyłkowej nie prowadza ale szefem solonu jest mój kumpel. Mozna by jakos zaradzic. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Mialem kiedys N81 i powiem Wam ze za taka kase to nie byl kask wysokich lotow.Wialo w nim jak cholera, glowa rzucalo na boki, parowal.Nie mialem pojecia o tych wszystkich jego minusach do momentu kiedy nie kupilem SHOEI XR-900.Zupelnie inna jazda, ma nawet minispojlerki do stabilizacji glowy.I szczerze mowiac, mialem tez okazje jezdzic w AGV GP1 - i wolalbym go od NOLANA N81.Jednak nie zawsze cena idzie w parze z reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi