Gość 1bas Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 Cześć. Dzięki że chciało ci się to zacząć czytać. Mam takie małe pytanko. Czy opłaca się kupić taką MZ-kę 250 teraz czy raczej na wiosnę? Chodzi mi w szczegulności o opłaty. To ma być mój pierwszy motor z papierem i zarejestrowany. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 Jakie opłaty : CŁO, VAT, AKCYZA, PODATEK DROGOWY, PIT, CIT , PCC, a może klimatyczne :?: :?: :?: :D :D :lol: :D :D Opłaca się kupować po sezonie (poczytaj w tym dziale) - z 2 powodów jest taniej i możesz grzebać przy moto do wiosny, tj.początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 21 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2002 1bas siema Mam dla Ciebie super moto z silnikiem MZ-ty tylko pytanko ile kasy przeznaczasz na zakup moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 WItaj, odnośnie opłat to nie ma różnicy,oprócz ceny motoru. Moim zdaniem bardziej opłaca sie kupić na zimę, bo cena mniejsza i do lata zrobisz w nim co trzeba.Pozdrawiam MICHAŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Witam, koledzy mają racje, lepiej kupić moto po sezonie, przedewszystkim dla ceny, emzetki w sezonie dochodzą do 2000 zł, a w zime kupisz dużo taniej, tylko uważaj na miny, ja sie naciołem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Powtarzam z 100 raz :-) Najlepiej się opłaca kupić motocykl poza sezonem w Polsce.........hehe bo na Pustyni to sezon trwa cały rok :lol: :lol: :lol: :lol: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 A na Antarktydzie masz mnóstwo czasu na konserwację, regulacje i naprawy :D . Ja jednak wolę pustynię. Kupuj poza sezonem (najlepiej pod koniec). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 1bas Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 DZĘKI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Na pustynie ani na antarktyde się jeszcze nie wybieram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi