konradskce Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Chińska kopia Yamahy Virago 535 z silnikiem 400 ccm. (Nie)stety niedostępna w Polsce ;-) http://moto.auto.ru/motorcycle/new/sale/145824.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Miała być w tym roku wprowadzona przez ROMETa pod nazwą SG 400. Ale wycofano się z tego bo cena oscylowała w granicach dwóch dych. Nie jest to kopia 535 tylko 400 właśnie. Była taka. W dziale o chińskich sprzętach była o tym dosyć ożywiona dyskusja. Poza tym w Czechach jest dostępna już od minimum ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dwóch dych? Shit to prawie tyle co 535 kosztowała jak nowa była.A w czechach za ile?:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dwóch dych? Shit to prawie tyle co 535 kosztowała jak nowa była.A w czechach za ile?:P. To tylko taka kalkulacja, moim zdaniem spowodowana zwyżką kursu dolara. Jesienią ub.r. prawdopodobny koszt zakupu tej 400tki oscylował w granicach 13 tys. w Kingwayu. W Czechach w przeliczeniu też wychodziło pomiędzy 12 a 13 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Bardzo możliwe, że tak. Bezpośrednio w fabryce w Chinach ten sprzęt kosztuje ok. 2100$ bez gwarancji. W Czechach kosztuje ok. 90 000 koron. http://www.yuki.cz/darker.htm Ale czym dalej na zachód, tym taniej :D http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...n%3D4%26ps%3D42 Edytowane 8 Marca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradskce Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ... Bezpośrednio w fabryce w Chinach ten sprzęt kosztuje ok. 2100$ bez gwarancji. Bez gwarancji? To oznacza pełne zaufanie dla własnej produkcji ... Wyspiarze kochają motocykle ale raczej nie takie. Ciekawe czy da się tym jezdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Bez gwarancji? To oznacza pełne zaufanie dla własnej produkcji ... Wyspiarze kochają motocykle ale raczej nie takie. Ciekawe czy da się tym jezdzić? to że fabryka sprzedaje te wynalazki bez gwarancji chyba wiele mówi na temat niezawodności :icon_mrgreen: Ciekaw jestem kto przy zdrowych zmysłach wywalił by a tą kopię Virago aż 20 koła? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Fabryka sprzedaje bez gwarancji. Gwarancję daje importer. Ja mam swojego na dwuletniej gwarancji bez limitów przebiegu. A ten, jak widzisz u Brytoli ma 12miesięcy gwarancji. Nikt nie da za taki sprzęt 20 tysięcy. Dlatego nie będzie sprzedawany. Jak przeliczysz cenę tego sprzęta z tej rosyjskiej strony to wychodzi ok. 13 000. Ten z czeskiej teraz po aktualnym kursie wychodzi 15 000. Ale ten od Brytoli już za niecałą dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 gostek pokazujacyna bemowie na otwarciu sezonu kingwaye - pokazywal nam katalog z oferta i gadal ze jakas 400tka ( w nim byla wlasnie) i ze jest w ofercie i ze ma byc ponizej 10 tys i ze podobno ma byc w salonie na modlinskiej przy selgrosie do obejrzenia niedlugo... - naprawde jestem ciekaw czy da sie ja zobaczyc czy to tylko mit jakis ... nie wiem po co zwlekaja ... czyzby trzeba bylo pozbyc sie jakis zapasow mniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nie wiem po co zwlekaja ... czyzby trzeba bylo pozbyc sie jakis zapasow mniejszych? Moze musza je wszystkie poskrecac ? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi