Vivaldi_V1 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Kupiłem wczoraj kurtkę 4sr Flames i jak wiecie ona nie ma żadnych odblasków spodnie 4sr jeans tez ich nie mają i tak pomyślałem żę można by takie odblaski kupić i poprostu przymocować do kurtki co o tym myślicie? Gdzie takie coś można kupić bo szukałem na stronie 3m i nic nie znalazłem? a może macie jakieś inne propozycje na poprawienie swojej widoczności na drodze ? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) http://www.renstar.pl/index.php?page=oferta⊂=oferta , a na przyklad tutaj Pozdrawiam Edytowane 7 Marca 2009 przez emil11 Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) a może macie jakieś inne propozycje na poprawienie swojej widoczności na drodze ? W ramach eksperymentalnego robienia świecidełek do plecaka (takiego na szelkach, nie pasażera) kupiłem zwykłą kamizelkę odblaskową za całe 8 zł. Nie chcę oczojebnych zielonych czy pomarańczowych wstawek, więc wypruję z tego srebrną taśmę odblaskową (2x 120 cm, szeroka na 5 cm), naszyję w strategicznych miejscach i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Są też odblaskowe szelki do zakładania na kurtkę, tu np. http://www.nopex.com.pl/odziez_fluorescencyjna.html EDIT: Aha, nie próbowałbym naszywać odblasków na kurtkę, bo może być impregnowana i potem na szwach się rozszczelni. Edytowane 11 Marca 2009 przez kompan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Robótki ręczne z odblaskami zakończone i wyszło wg mnie całkiem przyzwoicie. Poglądowo: tu plecak a tu oświetlony. Jakby ktoś chciał po taniości zrobić się na świecącego kosmitę, to procedura już wypróbowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi