marcysiek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi organizacji wiosennego otwartego spotkania miłosników Virago w Kletnie, informuję, że impreza planowana jest w okresie 5-7.06.2009r. Co do szczegółów to na razie niewiele mogę jeszcze powiedzieć w kwestii spraw organizacyjnych i formuły imprezy. Spowodowane jest to przede wszystkim możliwością zmiany właściciela lokalu "Bikers Choice", w który tradycyjnie odbywała się biesiada. Niebawem, mam nadzieję, poinformuję o szczegółach. Tradycyjnie jednak otwieram listę uczestników. Co do noclegów, to jeszcze proszę o wstrzymanie z powodu pewnych zmian w bazie noclegowej. Muszę jednak wiedzieć czy jest wola organizacji imprezy w tym terminie. Z przyczyn obiektywnych nie było możliwości wcześniejszego podjęcia tematu.... Odrębną kwestią są planowane, tradycyjne już, odwiedziny domu dziecka w Domaszkowie. Proszę o opinie co do kwesti organizacji i zakupu suwenirów dla dzieciaków. Pozdrawiam i czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Noooo, powiało wiosną! Czyli może po raz pierwszy nie odmarzną nam końcówki ;) ? Każdy termin dobry Marcysiek! Miejmy nadzieję że właściciel BC też... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 a pewnie jak domdziecka to tez sie pisze i przybede jak bedzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Czas by sie wreszcie spotkać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ... Spowodowane jest to przede wszystkim możliwością zmiany właściciela lokalu "Bikers Choice", w który tradycyjnie odbywała się biesiada. ... Możesz coś bliżej powiedzieć ? Czyżby Wojtek miał podążyć śladem Wiedżmina ? Pozdrawiam PZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Wojtek sprzedaje knajpe!?!? hmmm...............nie będzie chyba już tak fajnie jak kiedyś :( p.s. Wpadłbym ale po ostatnim Kletnie mam zakaz Zlotów ...... buhahahahahahaha :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Klaudio, Ty lepiej napisz, na co nie masz szlabanu... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Klaudio, Ty lepiej napisz, na co nie masz szlabanu... :icon_mrgreen: Nie spamuj bo Ci ostrzeżenia dam ......... a może Bana ..... a co?! :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Nie spamuj bo Ci ostrzeżenia dam ......... a może Bana ..... a co?! :icon_mrgreen: ...panie moderatorze Klaudiusz ...bardzo dobry pomysł z tym bananem dla użytkownika Cezsek ...bo mnie też ten typek strasznie irytuje*... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Pantoflarze. :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ...oczywiście panie moderatorze Klaudiusz ...o ile panu szanowna małżonka da pozwolenie*... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ...... zapytałem ..... mam "wolną ręke" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 jak moja reka tez bedzie wolna to podjadę, pospiewamy...znowu a jak wlasciciel bedzie inny to byle nam % sprzedawal* :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zarezerwowałem noclegi-tradycyjnie "Chata Janowa" już pełna (Kosinx2, Hamirx2, Sabciox2, Marcysiekx2, Pierwoszówx2, Kudłaty-Jacekx2, Prezes Bugsx2). Inne noclegi - garaż (dół + góra) 24 miejsca po 25 zeta - Wiedźminówka 14 miejsc po 60 zeta - Sądejówka - ok 30 miejsc po 25 zeta "Śnieżnik" niestety zamknięty na głucho, a Wiesiek nie odbira znanych telefonów.... Noclegi tradycyjnie przeze mnie, osobiście zaklepałem wszystkie podane wyżej miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 to ja tradycyjnie sadejowka x 2 czyli ta dwójka na samym koncu, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi