Skocz do zawartości

Kletno 5-7.06.2009r

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi organizacji wiosennego otwartego spotkania miłosników Virago w Kletnie, informuję, że impreza planowana jest w okresie 5-7.06.2009r. Co do szczegółów to na razie niewiele mogę jeszcze powiedzieć w kwestii spraw organizacyjnych i formuły imprezy. Spowodowane jest to przede wszystkim możliwością zmiany właściciela lokalu "Bikers Choice", w który tradycyjnie odbywała się biesiada. Niebawem, mam nadzieję, poinformuję o szczegółach. Tradycyjnie jednak otwieram listę uczestników. Co do noclegów, to jeszcze proszę o wstrzymanie z powodu pewnych zmian w bazie noclegowej. Muszę jednak wiedzieć czy jest wola organizacji imprezy w tym terminie. Z przyczyn obiektywnych nie było możliwości wcześniejszego podjęcia tematu....

Odrębną kwestią są planowane, tradycyjne już, odwiedziny domu dziecka w Domaszkowie. Proszę o opinie co do kwesti organizacji i zakupu suwenirów dla dzieciaków. Pozdrawiam i czekam na odzew.

Noooo, powiało wiosną! Czyli może po raz pierwszy nie odmarzną nam końcówki ;) ? Każdy termin dobry Marcysiek! Miejmy nadzieję że właściciel BC też...

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

... Spowodowane jest to przede wszystkim możliwością zmiany właściciela lokalu "Bikers Choice", w który tradycyjnie odbywała się biesiada. ...

Możesz coś bliżej powiedzieć ? Czyżby Wojtek miał podążyć śladem Wiedżmina ?

Pozdrawiam

PZ.

Nie spamuj bo Ci ostrzeżenia dam ......... a może Bana ..... a co?! :icon_mrgreen:

...panie moderatorze Klaudiusz ...bardzo dobry pomysł z tym bananem dla użytkownika Cezsek ...bo mnie też ten typek strasznie irytuje*...

pozdr,

w

Zarezerwowałem noclegi-tradycyjnie "Chata Janowa" już pełna (Kosinx2, Hamirx2, Sabciox2, Marcysiekx2, Pierwoszówx2, Kudłaty-Jacekx2, Prezes Bugsx2).

Inne noclegi

- garaż (dół + góra) 24 miejsca po 25 zeta

- Wiedźminówka 14 miejsc po 60 zeta

- Sądejówka - ok 30 miejsc po 25 zeta

"Śnieżnik" niestety zamknięty na głucho, a Wiesiek nie odbira znanych telefonów....

Noclegi tradycyjnie przeze mnie, osobiście zaklepałem wszystkie podane wyżej miejsca...