Budzik-WGR Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja bym brał simsonka! Nie brzydki wyglad w 2000 napewno sie zmiescisz!!! :lol: No i co najwazniejsze malo sie psuje a jak juz to jest BARDZO DUZO czesci!!!! A w koncu to : Made in Germany :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 1 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Rozek dzięki :D Skuterek, którego szukam powinien nadawać się do jazdy dwuosobowej i powinien być zarejestrowany na 50ccm. :smile2: Skoro zalecacie Simsonki to gdzie je kupić? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=21686459http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=21686923http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=21964931 Czyz nie sa slodkie ? ;-)Sam mialem takiego brac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Chhłopcy bez przesady. Skoro ma byc dla kobiety to przede wszystkim cechami ma byc PROSTOTA OBSŁUGI. Czyli rozrusznik i gaz. No a w takim simsonie trzeba zmieniac biegi. A innym duzym plusem w "normalnych" skuterach jest dozownik. Przeciez taki skuter musi byc praktyczni bez obsługowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Ja szukam bardzo taniego skuterka do wyścigów, bez rejestracji, tylko żeby miał prostą ramę, dobry silnik i trochę plastików..znajdę coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Chhłopcy bez przesady. Skoro ma byc dla kobiety to przede wszystkim cechami ma byc PROSTOTA OBSŁUGI. Czyli rozrusznik i gaz. No a w takim simsonie trzeba zmieniac biegi. A innym duzym plusem w "normalnych" skuterach jest dozownik. Przeciez taki skuter musi byc praktyczni bez obsługowy. Zdaje się, że trafiłeś w sedno :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Nie no bez przesady - przeciez jazda na simsonie nie jest w cale taka trudna :!: To ma tylko 4 biegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 no wlasnie, jak ktos sie rozleniwi i powiedzmy cale zycie jezdzi tylko na jakims automacie to bedzie wg mnie problem z innym moto - moja kumpela miala problem po zejsciu ze skuterka Aprilke 125tke Replice. Simson jest fajny, dodatkowo dobry do nauki jazdy no i czesci tanie :D w podobnej cenie kupic jakis japonski ew. innego producenta to mozna sie wg mnie rozczarowac cenami czesci. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 no to mam dylemat :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Pawel nie powinienes miec problemów, chociaz zalezy jaki model i marka Tylko trzeba czesto przegladac www.allegro.pl i wypatrywac okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 ja jestem za simsonem. skuterek jak sie patrzy, dostep do czesci idealny, na forum duzo ludzi przerabialo tego skuterka i posluzy pomoca z pamieci :evil: czesci tanie, motorek prosty w obsludze. Mixol nie problem dolewac :( a ladny kolorek np wrzucic na blachy tez nie problem :buttrock: np róż majtkowy. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 no wlasnie, jak ktos sie rozleniwi i powiedzmy cale zycie jezdzi tylko na jakims automacie to bedzie wg mnie problem z innym moto - moja kumpela miala problem po zejsciu ze skuterka Aprilke 125tke Replice No nie wiem albo czegos nie zauwazylem albo sie nie rozumiemy :roll: To ma byc jako pierwszy jednoslad i pozniej przesiadka na cos wiekszego czy pojazd do dojeżdzania do pracy :?: Bo mi sie zdaje ze te drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 nie mozna cale zycie skuterkiem jezdzic :buttrock: a wiadomo co bedzie za rok - dwa ? moze przesiadka na cos wiekszego ? trzeba isc sciezka ewolucji. NIe wiem jak z czesciami do takich zuzytych japonii itp. Jakie ceny naprawy napedu albo skrzyni automatycznej ? ( wole nie myslec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 3 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 ... tak to ma być pierwszy pojazd ale i ostatatni jeżeli chodzi o etap rozwoju 8) . Co prawda nigdy nic nie wiadomo, ale z kasiorką zawsze są kłopoty :buttrock: . Żonka do pracy nie będzie tym dojeżdżać a jedynie bedzie siśmigać na zakupy i po rodzinie. Ja, bynajmniej nie przewiduję dalszej drogi rozwoju mojej kobiety, chociazby dla tego ,ze wazniejszy jest mój sprzęt :evil: , tak więc kasę w moto ja będę inwestować a nie ona :D . Idąc tym tropem, przekonywująca jest perspektywa tanich części do simaka, pytanie tylko czy japońskie i włoskie skuterki tak się mocno sypią, zeby zaraz majątek wydawać na części :?: . Poza tym moja kobieta nie jest głupia, wie co jest na czasie i pewnie wolała by takiego skuterka jakie pokazują w TV czy w czasopismach :banghead: . Jednakże prawda jest taka że to ja podejmę decyzję jakiego sprzęta kupujemy. Jedynie decyzję o samym zakupie czegokolwiek za określoną kwotę podejmować będziemy wspólnie. Tak więc cenię sobie wszystkie wasze uwagi, które pomogą mi dokonać własciwego wyboru :( .... zapodawajcie dalej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 3 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 a ladny kolorek np wrzucic na blachy tez nie problem :buttrock: np róż majtkowy. - ten pomysł szczególnie mi się podoba :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi