Pstryk2528 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hayabusy i R1 jeden nie kupie ale zx9r itp ogarne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tak, myślę, że Ninja to przy R1 słabizna... "beginner's bike", jak to mówią angole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurde Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hayabusy i R1 jeden nie kupie ale zx9r itp ogarne ;p a no tak bo kolega wie lepiej ;) to zx9r to nie hulajnoga z silnikiem od kosiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hehe no nie hulajnoga ale od hayabusy to jednak delikatniejsze ;p zx9r albo cbr900rr bedzie dla mnie najlepszym wyborem bo mysle ze okielznam i sie szybko nie znudzi ;) (jak wogole sie znudzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To zx9r też dotyczy ten problem?? Myślałem, że tylko zx10r... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi