marzka Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ciekawostka dropsa: http://www.motonews.pl/wiadomosci/news-478...rzyszlosci.html Ciekawe jak te pozyskane informacje mogą "zapobiegać niebezpieczeństwu zanim ono jeszcze nastąpi i zostanie zauważone przez kierowcę"... :rolleyes: Szkoda, że nie zostało to wyjaśnione do końca... Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No bardzo prosto - ty sobie hamujesz w zakrecie a ABS to hamowanie reguluje tak zeby opony nie stracily przyczepnosci. Jest to bardziej dokladny uklad zbierania informacji dla ECU niz w obecnych systemach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi