majkelpl Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dopiero teraz wyjezdzam z domu .... :crossy: Nie omieszkam Ci napisac, spoko :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Robimy jakąś ustawkę przed bazarem? Np. na Torwarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 dwie strony gadania i zero czegos konkretnego!! o 12-tej przy kielbaskach ci co przyjada na 2oo potem moga polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Majkel, meldować czy jutro będziesz i jeśli to o której. Pisałem że nie pojadę ale się gryzę się. Zobaczym. Kawałek w sumie mam i godzinę cza jechać. pzdr kjujik Edytowane 15 Marca 2009 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 zappa - proponuje 11:20 zbiorke na torwarze, czekamy do 11:40 i spadamy zeby marine przy kielbaskach zlapac. ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Majkel, meldować czy jutro będziesz i jeśli to o której. Generalnie mialem byc. :buttrock: Dzisiaj bylem bo pogoda odpowiednia a potem posmigalem troszku :crossy: Jutro ma lac caly dzien i jak tak bedzie to :banghead: A jak przyjedziez to zapraszam do siebie na kawe :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 zappa - proponuje 11:20 zbiorke na torwarze, czekamy do 11:40 i spadamy zeby marine przy kielbaskach zlapac. ok? Dobry pomyseł, postaram sie dotrzeć na czas :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ok, no to się zbieramy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No to sie zbieramy :crossy: O 12 pod wejsciem na wyscigi od Pulawskiej, tak ?? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Cóż ... Pozostaje mi tylko podzękować koleżankom i kolegom za cierpliwość i wyciąganie mnie z akumulatorowego kłopotu. Gdyby nie niezłomnosć MichaelO pewnie bym Yanke jeszcze pchał, bo gasła mi parę razy. Piwsko Ci się chłopie ode mnie należy. :flesje: Volkan - dobrze że pojechałeś bo Drag zgasł mi jeszcze przed sama brama wyjazdową i znowu cała procedura smutnego odpalania od nowa. No,ale teraz, nowe aku juz czeka na założenie. Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Volkan - dobrze że pojechałeś bo Drag zgasł mi jeszcze przed sama brama wyjazdową i znowu cała procedura smutnego odpalania od nowa. Sorki tłum mnie porwał :crossy: a wszystkim wiadomo, że na prowadzącego się nie nadaje :icon_mrgreen: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Gdyby nie niezłomnosć MichaelO pewnie bym Yanke jeszcze pchał, bo gasła mi parę razy. Piwsko Ci się chłopie ode mnie należy. :flesje: Aaaaaaaaaaaaa to kolega tak walczyl z Dragiem ..... :eek: Widzialem, widzialem ... :buttrock: Potem pojechaliscie pchac sioe od Poleczki, prawda ?? Dziki tlum przytoczyl sie na jednodniowy bazar :banghead: Postalem w zajebiscie dlugiej kolejce i popatrzylem co jest w srodku :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 tłum wielki, ceny wieksze niz na allegro (nie mówie o weteranach-ich nie sprawdzalem), i ogolny brak rozmiarów- wiecej chyba na zakupki na bajzer sie nie wybiorę ,,,,, Jesli już to jako widz prędzej. pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 P.s Serdecznie pozdrawiam koleżkę któremu wręczyłem autograf. :biggrin: Hmmm, chyba przypadkiem lecieliśmy razem gdzieś od Siekierkowskiego, razem jeszcze z jakąś Africą. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Tak lecieliśmy, ale bardzo spokojnie. :bigrazz: Mam nadzieję że nie wyprzedzaliście :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi