prince Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 nie stac by bylo twoich rodzicow, ciebie i twoich przyszlych dzieci na ta emke. kupic M-72 z tego roku "dziewice" z numerem silnika "00003" to jak byc w posiadaniu CWS M55 z niskim numerem. Numeratory nie sa takie drogie ;P eej no! 1962? :P Nooo. Limitowana seria wypuszczona wypuszczona z z okazji 125 rocznicy śmierci Puszkina. Gogle jest wielkie xD imz-m72- swoją drogą gdzieś ty wyczytał ze ta od Dzikuski jest do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imz-m72 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mam fotki ze zlotu H-D w Radomiu w M1 i fotki z wystawy H-D w M1 z prywatnej kolekcji 83 fotki zajmują 350 MB nie wiecie może gdzie można wrzucić tak duży plik cały pozdro Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Daj se spokój z hadekami. Nie ten dział i mało kogo tu kręcą. Spójrz jakiego bliźniaka znalazłem. Ta sama szkoła przerabiania -http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1327720 z tej sztuki możesz pozyskać filtr i bak. Nie bosko? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imz-m72 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Oto fotki z wystawy i zlotu Harley-Davidsona w Radomiu w M1 84 fotki zajmują 68Mb tu link polecam piękne wla, wld, xr-1000, indian chief 340 militarny cywilny, starsze modele i nowe http://odsiebie.com/pokaz/3066093---1c47.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Daj se spokój z hadekami. Nie ten dział i mało kogo tu kręcą. Spójrz jakiego bliźniaka znalazłem. Ta sama szkoła przerabiania -http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1327720 z tej sztuki możesz pozyskać filtr i bak. Nie bosko? :biggrin: Zapomniałeś wspomnieć o PAJĄKACH z tego drugiego silnika, to dopiero rarytas :icon_biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imz-m72 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 fotki emki tu link do pobrania 10,5mb 33 fotki http://www.leier.pl/download/m72.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imz-m72 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 (edytowane) Sorki już działają. Pozdro all :-) http://picasaweb.google.pl/saper5555/M7219...ITm-KDq98XDyAE# http://picasaweb.google.pl/saper5555/M72Po...Kei0K-Zta7G-wE# Edytowane 11 Czerwca 2009 przez imz-m72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Linki nie robia... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Panowie ;] Postaram się jak najkrócej. Zawsze byłem fanem plastków i japońszczyzny . Szukałem dla siebie jakiegoś ściga . Zawsze omijałem ten dział na forum [weterany/klasyki]. Aż do dnia wczorajszego . Gdy przez wołczyn ktoś przejchał jakimś starym motocyklem . Wkońcu pomyślałem , że może warto poczytać coś więcej o tym . No i tak znalazłem się w dziale [marki radzieckie] . Powiem wam szczerze ,że jestem mile zaskoczonych i podjarałem się tymi motocyklami . Po prostu wydaje mi się , że to co wyrabiacie to po prostu kwint esencja PRAWDZIWYCH motocyklistów. Bo praktycznie nowe motocykle są bezobsługowe i z każdą naprawą praktycznie trzeba jeździć do warsztatów. A tu totalna masakra , sami robicie swoje maszyny i tym większa radość gdy owe cudo odpali i będzie się można przejechać po szosach :D Podoba mi się to strasznie . Myślę sobie , że w niedalekiej przyszłości jak jakaś wpadnie jakaś praca i pieniążki sprawię sobie takie rosyjskie cudo ;] Muszę tylko poczytać o tym , i zdobyć jakieś doświadczenie pozdrawiam wszystkich zapaleńców :cool: p.s Jak jest jakiś dział do tego odpowiedni to usuńcie to Edytowane 12 Czerwca 2009 przez frafel1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 . A tu totalna masakra , sami robicie swoje maszyny i tym większa radość gdy owe cudo odpali i będzie się można przejechać po szosach :D Podoba mi się to strasznie . Myślę sobie , że w niedalekiej przyszłości jak jakaś wpadnie jakaś praca i pieniążki sprawię sobie takie rosyjskie cudo ;] Muszę tylko poczytać o tym , i zdobyć jakieś doświadczenie pozdrawiam wszystkich zapaleńców :cool: p.s Jak jest jakiś dział do tego odpowiedni to usuńcie to Nawet sie jezdzi tymi weteranami w dlugie trasy. I to dopiero jest wyzwanie gdzies pojechac i wrocic. Jeszcze sie dobrze zastanow czy chcesz sie zajac rusami. Bo to grozna pandemia, zaczyna sie od jednego, pozniej sklada sie drugi, piaty-brakuje miejsca w garazu, nie da sie domyc rak, rodzina puka sie w czolo ;) A tak po za tym to najprzyjemniejszy nalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak napisal Storm007, mlody kolego przemysl dokladnie to co chcesz zrobic bo nie jednemu zapalencowi po zakupie ruska psycha klekla... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 No panowie nie straszcie mnie ;] Ale widzę , że kolega granat z klb jest , więc jak coś to będę miał z kim poszerzać moje horyzonty . Póki co próbuję ogarnąć trochę info na temat tych stworów , bo pod względem mechaniki to leżę i kwiczę totalnie ;\ Ale już nie długoo ;D A tak ogólnie to zawodowe foty ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Przy rusku szybko nadrobisz zaleglosci bo inaczej albo nie wyjedziesz albo nie wrocisz... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 zdecydowanie wolałbym wyjechać i wrócić ;] nie ukrywam . Ale początki na pewno będą ciężkie . A tak w ogolę , to zauważyłem , że panuje tendencja malowania motocykli od jakiś matowych szarych kolorów po zieleń woskową. A co myślicie o tym , żeby po prostu motocykl w takim stanie jak jest pokryty został jedynie lakierem bezbarwnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Malowanie jest wojskowe bo praktycznie wszystko co produkowane bylo we ''wspanialym" ustroju komunistycznym bylo na potrzeby armii i jej "szlachetnej" wojny ze "splesnialym i smierdzacym" kapitalizmem (patrz korea polnocna i pokrewne) :bigrazz: Odnosnie pokrycia wylacznie lakierem bezbarwnym zachowanych oryginalow to chcialbym nadmienic, ze nie wymyslono jeszcze takiego ktory trzymalby sie rdzy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi