pit Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam mam pytanie. Znalazłem na allegro taki akumulator http://www.allegro.pl/item559453352_akumul...0f_cbr_6_f.html Tani ale czy w miarę dobry wytrzyma sezon? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jmt to AFAIR marka larssona, z gatunku tych "po taniości": mam taki, działa poprawnie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Okazuje się , że mozna znaleźć je w wykonaniu 80 A oraz 120 A (prąd rozruchowy YTX9-BS ) . Na niektórych aukcjach jest zaznaczone . Ale serwisówka nie podaje wymagań co do tego parametru , jedynie jest informacja że podczas rozruchu pobierany jest prąd ~ 80 A (GSXF). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi