rozek Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Lepiej mieć motor czy samochód ? Jasne że samochód, każdy na tym forum Ci to powie :icon_rolleyes: Z takim nastawieniem to może rzeczywiście daruj sobie A1 i za rok zrób B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydek Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jeszcze trzy pytania i więcej informacji mi już nie potrzeba. 1) W zime się nie jeździ na motorze tak ? 2) Motor posiada jakiś mały bagażnik czy se trzeba dokupywać 3) Fajnie się wyprzedza samochody w kilometrowych korkach ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Jeszcze trzy pytania i więcej informacji mi już nie potrzeba. 1) W zime się nie jeździ na motorze tak ? 2) Motor posiada jakiś mały bagażnik czy se trzeba dokupywać 3) Fajnie się wyprzedza samochody w kilometrowych korkach ?:D 1) Ja jeżdże 2) Skuter posiada! Można se dokupić do enduro kufer. 3) Zajebiscie ... :banghead: A rowerem w zime mozna jeździć, ma bagażnik i fajnie sie wyprzedza korki w mieście. Edytowane 25 Lutego 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 1) W zime się nie jeździ na motorze tak ? 2) Motor posiada jakiś mały bagażnik czy se trzeba dokupywać 3) Fajnie się wyprzedza samochody w kilometrowych korkach ?D.gif moge coś wiedzieć ?? takie dosyć osobiste pytanie......daj mi namiar na twojego dilera bo takich jazd to ja nawet po malowaniu 4h w zamkniętym pomieszczeniu nie miałem :D masz świetny stuff albo bardzo mocny :D wiadomo że lepszy jest samochód no już głupszego pytania dawno nie słyszałem :D na łeb nie kapie jest tańszy w utrzymaniu i wilosezonowy a jazda motocyklem zimą to sado macho pomijając kaskaderke po polach (mówie o normalnej jeździe po drogach publicznych ) z twoich pytań wynika że nigdy niczym nie jeździłeś więc kup na początek komarka..... dwusuwowa 125 potrafi sponiewierać nawet zwykłe enduro nie mówiąc o np exc 125... z reguły jestem wrogiem stopniowania motocykli typu 50 potem 80 potem 125 potem 125 w crossie potem 250 w crossie bo to strata czasu i pieniędzy ale czytając twoje posty obawiam sie że jakbym ci polecił mtx 125 albo dt 125 mógłbym mieć ciebie na sumieniu :D nawet dr125 bym sie bał po pytaniach typu czy fajnie sie w deszczu jeździ :D a rowerem sie fajnie jeździ ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a rowerem sie fajnie jeździ ?? To była irodnia, żeby sobie rower kupił :crossy: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia_olo Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ...bym sie bał po pytaniach typu czy fajnie sie w deszczu jeździ :D a rowerem sie fajnie jeździ ?? No to nie jest takie oczywiste z tym rowerem i deszczem. Ja co prawda na motocyklu jeszcze nie jeżdżę, ale w kwestii roweru powiem tyle, że jak człowiek siedzi po kilkanaście godzin dziennie przed kompem (dla jasności - w pracy :) ) to nawet deszcz, śnieg i gołoledź nie jest mnie w stanie powstrzymać przed jazdą na rowerku po lesie. Poza tym nie ma nic piękniejszego niż spojrzenie Żony po powrocie z takiej wyprawy ;) Co do jednego się jednak zgodzę - stuff ma kolega naprawdę niezły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 kamsel to nie było do ciebie tylko do autora tematu chodzi mi że jazda rowerem jest równie przyjemna nawet przyjemniejsza no bo w rowerze tak z pod kól nie chlapie jak w motorze (i nie pisać mi że są błotniki bo wiadomo o co chodzi... niech sobie przypomni jak jechał kiedyś rowerem w deszczu to sie domyśli jak jest motorem :D rower jest prawie jak motocykl :D mnie te pytania zalatują prowokacją na tym forum często tak jest że na przykład ktoś wchodzi do przepisów i zadaje pytanie w stylu czy jazda cbr 900 bez kasku, prawa jazdy i w stringch jest legalna i akceptowana przez środowisko motocyklowe i potem przez 3 czy 4 strony wszyscy go jadą kłocąc sie między sobą w końcu moderator zamyka temat ludzie se posty nabiją i wszyscy szczęsliwi :buttrock: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi