Pucek Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Na razie zamontowałem płytę pod silnik CRD i wentylator na chłodnicę. Jeszcze handbary na kierownicę i rajtuzy na golenie. Gratuluje zakupu !!! :DA swoją drogą, ile kosztuje taka płyta CRD i te neopranowe osłony goleni ?? Dużo daje ten wentylatorek, kupujesz oczywiscie orginalny KTM-a (ile on kosztuje) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Fajna Fura,gratulacje. W KTMach mi się tylko jedno nie podoba.A mianowicie Cena :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Pucek. Płyta pod silnik CRD - 500 zł, wentylator 500 zł, neoprenowe "kalesony" na golenie Acerbisa lub KTMa - 100 zł. Do tego można dokupić za około 250 zł metalowe osłony ramy CRD na bok (na wysokości butów, w zastępstwie oryginalnych plastikowych osłon). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Witaj .Dominik dlaczego ktm stoi jeszcze w rapidzie ja bym go przy wyrku trzymal a tam kazdy go dotyka manetki chodza na okraglo .Bedziesz w obornikach po co sie pytam chyba bedziesz powodzenia i pozdr grzybas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Marca 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 a tam kazdy go dotyka manetki chodza na okraglo .Bedziesz w obornikach po co sie pytam chyba bedziesz powodzenia i pozdr grzybas Żesz, o tym nie pomyślałem, dzieciarnia bawi się manetkami ;) Ja nawet jeszcze się tym nowym moto nie karnąłem 5 metrów - nie mam czasu. Ale chyba w ten weekend zacznę docieranie, bo do Obornik mało czasu, a nie chciałbym niedotartym jechać od razu w cug. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 e... nie poznaję Cię Dominiku :buttrock: czysty Ktm to nie w Twoim stylu ;) mimo, że pomarańcz jest sexy to i tak błoto bardziej do niego pasuje 8) pzdr i jeszcze raz gratuluję zakupu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi