bandit4 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Wrzuciłem jednak łańcuch rowerowy :) kilkanaście razy wypłukałem bak i jest wporzadku założyłem filtr paliwa i wszystko jest tak jak powinno być :) moto pali bez problemu, obroty nie falują i nie ma przerwy jak się wkręca :) dziekuje wszystkim za wszystkie porady to był mój pierwszy problem z moto i rozwiazany z waszą pomocą :) teraz tylko zarejstrować i śmigać a w między czasie może znajdę czas na zrobienie prawka ;) Pozdrawiam wszystkich SZEROKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 a w między czasie może znajdę czas na zrobienie prawka ;) Chwalić to się na pewno nie masz czym. :banghead: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silis Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 witam jestem posiadaczem b400 i mam problem motorem było jeżdżone do końca został postawiony w garażu na tydzień czasu --delegacja. Po powrocie do tej pory nie zapalił jest bardzo słaba iskra kręci ale nie łapie proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Czy czasem obecnie nie mamy zimy? Jesli tak to jaki cel ma jego zapalanie? Iskra slaba, a swiece suche czy mokre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Może słabo kręci - bateria rozładowana, ale zasadnicze pytanie po co w taka pogodę odpalać, najlepiej wyjąc baterią, spuścić z komór pływakowych paliwo, kranik zakręcić- chyba, że podciśnieniowy, to nie potrzeba...i czekać na lepszą pogodę, do jazdy... a tak wogole, to ciekawe, czy kranik trzyma i zaworki w gaxnikach, bo być może przez tydzien napompowało paliwa do silnika - trza odkręcić korek wlewu oleju i powąchac czy czuć benzynę... jak czuc, to niestety coś nie trzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi