dani472 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 witam mam pytanie jaki olej najlepiej zastosować do przedniego zawieszenia w jawie 350 ts i ile go wlać ??? z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Do Jawy można nalać nawet Olej Słonecznikowy lub Mixol. W tych sprzętach zawieszenie jest tylko dla picu, aby trzymało koło. :biggrin: A możesz tez wlać olej przeznaczony do amortyzatorów w ilości podanej w serwisówce. Pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider13 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zawieszenie w jawach nie jest tylko dla picu. Serwisówka podaje Widełki przednie olej M3AD (10 W/30) Pojemność jednego ramiona 200 ccm Są to dane z serwisówki od CZ350 ale olej i zawieszenie chyba jest takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Olej czysty amortyzol. "Ilość podam ci jutro Bo nie jestem pewien ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 200 cm3 na lagę. Tak jak pisze motorider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 oki wielkie dzieki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-l Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 U siebie zmieniałem olej z uszczelniaczami i szczerze mówiąc to średnio podobała mi się praca zawieszenia na tym oleju. Lepiej rozejrzyj się za markowym olejem - z tego co kojarzę na forum jawacz.pl chwalono motula albo castrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi