1janbo Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Extra. My kończymy 5-7.06.2009 na spotkaniu w Borkach. Tak więc start 28.05. Będzie miło poznać Ciebie i Plecaczka, nie bój się, nie będzie się nudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Extra. My kończymy 5-7.06.2009 na spotkaniu w Borkach. Tak więc start 28.05. Będzie miło poznać Ciebie i Plecaczka, nie bój się, nie będzie się nudzić... oooo na pewno . A jeszcze jak lubisz % to lepiej trafić nie mogłeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 My jednak startujemy 30 maja (względy zawodowe). Może uda nam się na miejscu nawinąć razem parę kilometrów :crossy: Zarys wyprawy pozostaje taki, jak wcześniej pisałem. Noclegi już mamy wstępnie zaklepane. Widzę, że grupa Wam się rozrasta, super :buttrock: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 ...termin chyba przesuniemy bliżej wakacji, ehhhh, plany są do du...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 ...termin chyba przesuniemy bliżej wakacji, ehhhh, plany są do du...y jeśli chodzi o mnie to chyba wiesz że mi zawsze pasuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ...taaaa, na Ciebie Kiler zawsze można liczyć... tylko trenuj jazdę poniżej 200 km/h, bo się przyda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyK1 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No Panowie i Panie (jeśli takie się wybierają) ja również zgłaszam swoją gotowość na wypad w góry byle żebym wiedział o wyjezdzie minimum tydzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 ...spoko, dowiesz się... a o Paniach nic nie wiem, coś mnie ominęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyK1 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja tez nic o zadnych Paniach nie wiem, ale napisalem tak profilaktycznie jakby sie okazalo ze gdzies nie doczytalem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Macie w planach tylko bieszczady polskie czy też i słowackie ?? Dosyć ciekawy termin wybraliście :cool: Ciepło, można już nocować pod namiotem. Myślę o wyjeździe w podobnym terminie o ile finanse pozwolą. Tylko ja pewnie 3 max 4 dni. mógłbym wyjechać dopiero 31 maja. Jeżeli chodzi o noclegi to polecam namioty, fajnie się śpi jak za oknem wyją wilki i szumi jakiś górski strumyk :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Jeżeli chodzi o noclegi to polecam namioty, fajnie się śpi jak za oknem wyją wilki i szumi jakiś górski strumyk :bigrazz: ...uuuu, to przez chrapanie gatunek może wyginąć i potok zawrócić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarccom Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja wróciłem tydzień temu z Bieszczad krótki opis dla zainteresowanych http://www.namotocyklu.pl/relacja_bieszczady.html polecam kazdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pojechaliśmy, zwiedziliśmy, wróciliśmy i jeszcze odsypiamy :biggrin: Było super. Relacja tutaj. :flesje: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ...plany są do du---y, dlatego nic nam nie wyszło... I połowa lipca - to koncepcja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi