Jump to content

II ZLOT MOTOCYKLISTÓW W OSOLINIE 30-31 MAJ

A.B.K
 Share

Recommended Posts

WOLONTARIAT W OSOLI po raz DRUGI serdecznie zaprasza do Osolina.Zlot motocyklistów tak jak i w tamtym roku poprzedzony będzie festynem dla dzieci z okazji DNIA DZIECKA.Wszelkie informacje będziemy podawać na naszch stronach internetowych www.osola.bloog.pl lub www.spsmid.glt.pl ,gdzie między innymi można obejrzeć filmiki z zlotu,festynu i zdjęcia.(kontakt:kom:504564004)

• 3 weeks later...

WOLONTARIAT W OSOLI po raz DRUGI serdecznie zaprasza do Osolina.Zlot motocyklistów tak jak i w tamtym roku poprzedzony będzie festynem dla dzieci z okazji DNIA DZIECKA.Wszelkie informacje będziemy podawać na naszch stronach internetowych www.osola.bloog.pl lub www.spsmid.glt.pl ,gdzie między innymi można obejrzeć filmiki z zlotu,festynu i zdjęcia.(kontakt:kom:504564004)

Proszę zamówić dla mnie 1 domek(tak jak w tamtym roku) :biggrin:

Mi sie podoba więc pewnie :crossy:

W zeszłym roku nie dojechaliśmy, więc może w tym?

No panowie...

Miło będzie Was zobaczyć :):):) :flesje: :flesje: :buttrock:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Dostałem trochę zawiadomień o tym zlocie do rozdania, bo organizatorka to sąsiadka teściów. No i częściowo się udało, ale kilka karteczek latało wczoraj z mojego plecaka na A4 razem z dokumentami, portfelem, komórką i innymi rzeczami, jak mi się rozpiął przy ponaddźwiękowej. A potem trzeba było do następnego zjazdu, zawrócić, wrócić i szukać na autostradzie dokumentów. Ogólnie masakra, ale dobrze się skończyło.

Jako że część kartek lata do dziś po autostradzie, to w ramach rehabilitacji tu przypominam o zlocie.

Edited by Mor

• 4 weeks later...

Kochani :crossy: prosimy o wpłaty!!! tym samym potwierdzacie swój przyjazd

Nr konta 12 1020 5297 0000 1802 0081 0960 Anna Stolarczyk Osola

Bliższe informacje na podanych poprzednio stronach internetowych lub organizatorów:

Anna Stolarczyk kom:504564004

Piotr Wodzyński kom:503909019

Pozdrawiamy i do zobaczenia w Osolinie