lech124 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam mam pytanie jaki powinien byc olej do przednich lag (gestosc) i ile go tam trzeba wlac. Pozdrawiam!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam mam pytanie jaki powinien byc olej do przednich lag (gestosc) i ile go tam trzeba wlac. Pozdrawiam!:) Olej 10W20 podczas wymiany 320ccm jeżeli były rozbierane i myte 373 ccm +/- 2.5ccm poziom oleju 215mm +/-10mm Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech124 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 thx wielkie:). ale to musi byc hydrauliczny?? i najlepiej jakiej firmy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 thx wielkie:). ale to musi byc hydrauliczny?? i najlepiej jakiej firmy...? np. BellRay Fork 20 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech124 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ok to mi wystarczy:) dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Olej do zawieszeń motocyklowych. Jak powiesz w sklepie hydrauliczny to możesz dostać jakiś Hipol do układów w koparkach lub coś... Fork Oil, tym się kieruj. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi