MTBlackbird Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Mam zamiar kupić kurtkę vanucci Competizione 2, może ma ktoś doświadczenie i podzieli się informacjami na temat funkcjonalności tej kurtki. Na jakie temperatury się nadaje, jaka jest jakość wykonania, itp. Z góry dzięki za opinie. Pozdrawiam Edited February 5, 2009 by MTBlackbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skinny500 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Codziennie zamierzasz kilka takich tematów zakładać? Quote Strona | Portfolio | FB Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTBlackbird Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Codziennie zamierzasz kilka takich tematów zakładać? Założyłem tylko jeden i go odświeżam, no i oczekuję opinii a nie rad na temat zakładania postów. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 występowanie słowa "competizione" w postach. mam wrażenie, że nawet "podbijanie" tematu 5x dziennie wiele efektu nie da... ew. uderzaj do gościa, który się przyznał do zakupu na pw jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTBlackbird Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 (edited) występowanie słowa "competizione" w postach. mam wrażenie, że nawet "podbijanie" tematu 5x dziennie wiele efektu nie da... ew. uderzaj do gościa, który się przyznał do zakupu na pw jsz Dzieki za podpowedź. Popytam na PW. Pozdrawiam Edited February 5, 2009 by MTBlackbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts