Jump to content

PROBLEM Z SUZUKI GSX 600R SRAD POMOCY!!

Recommended Posts

WITAM SERDECZNIE!!

POSIADAM SUZUKI GSX 600R SRAD POSZUKUJE POMOCY GDYZ :

przy dodawaniu gazu słychać dziwny dźwięk który potem zanika . Myślę ze jest to napinacz rozrządu lub łańcuszek rozrządu .Czy nie wie ktoś jak to sprawdzić a żeby ocenić czy jest dobre . Jeśli łańcuszek wydaje taki dźwięk czy możne to spowodować mocne uszkodzenie silnika ??

Proszę o szybka pomoc i z góry dziękuje!! :buttrock: :buttrock:

no wlasnie opisz to troche dokladniej. ja w swoim mialem dzwonienie jak byl zimny ale jednak okazalo sie po ogledzinach ze poki kolektory sie nie na grzeja to tak jest bo niebylo jednej srubki ktorą powinny byc przykrecone kolektory do ramy. teraz jest w porzadku.

no wlasnie opisz to troche dokladniej. ja w swoim mialem dzwonienie jak byl zimny ale jednak okazalo sie po ogledzinach ze poki kolektory sie nie na grzeja to tak jest bo niebylo jednej srubki ktorą powinny byc przykrecone kolektory do ramy. teraz jest w porzadku.

http://www.wrzuta.pl/film/1BobJINxBb/

a wiec panowie oto link na którym zamieszczony jest filmik na którym słychać dziek pozdrawiam i czekam na dowiedz

uhuhu, ale grzechotnik...

tak jak pisał wyżej, nie odwlekaj naprawy bo sie to może źle skończyć.

Czy jesteście pewni na 100% ze to na pewno napinacz rozrządu i ile to może kosztować gdy się to robi na własną rękę a ile gdy zrobią to w serwisie i czy można w ogóle zrobić to samemu i co trzeba rozebrać żeby się do niego dostać ??? czekam z niecierpliwością na odpowiedz !!POZDRO i

Edited by czarnaa911