OloXJ Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Facet od którego kupowałem wahacz powiedział że był on z rocznika 93 albo 94, niestety (może dobrz się nie przyjrzałem) ale nie ma nabitych żadnych numerów które mogłyby to potwierdzić :( Czy te wahacze mocowaniami nie zmieniały się przez cały okres produkcji dywersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie pękaj z wymianą. Dasz radę jeśli jesteś kumaty z mechaniki trochę. podwieszenie motocykla by sie przydało bo jest bezpieczniej i wygodniej ale na centralce też dasz radę. Jak już zdejmiesz koło to będzie wporzo. Jeśli nie możesz zaprzeć motocykla o ścianę to podłóż pod przedni koło dużą cegłę a na dźwignię przedniego hamulca załóż opaskę/sznurek tak aby hamulec był trzymał koło. nie za mocno bo moto nie jest obciążone ani nie jest w ruchu więc dużo nie trzeba siły co by nie męczyć hamulca. Ja zdejmowałem tył z wahaczem w sportowej 600-tce jak mieszkałem w UK. nie miałem nawet centralki tylko kilak cegieł pod kolektorem na nierównym podłożu, sporo się namęczyłem bo musiałem demontować części i jednocześnie podtrzymywać głową lub barkiem motocykl. Było wesoło. :biggrin: Inżynieria ekstremalna. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Qurim na przyszłość świetny jest stołek turystyczny rozkładasz dziada wiażesz do niego motocykl i niema bata zeby sie gibnoł:D Stołek koszt groszowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 No widzisz. To trzeba się znać na turystyce do tego. :biggrin: Unikam turystyki bo jest nudna. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Wiesz stare baby na odpustach siedza to i XJ wytrzyma nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 No w sumie racja. Wiem tylko że materiał syntetyczny zwany moherem świetnie się nadaje do czyszczenia psich kup z opon motocykla. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi