ReBeLlion Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) witam od 3 lat zamiast jezdzic normalnie na 2 kolach jezdze prawie zawsze gdzie to mozliwe na gumie..szybkie juz opanowalem w kazdej pozycji po high hair whellie itp. rok temu zaczelem wolniej gumowac. wychodzi mi piknie z miejsca ale pozniej nabieram za duzo predkosci 30, 40 km/h, wiadomo doswiadczony stunter i tak by wykorzystal standard zeby dojsc maximum wolnej predkosci, ale jaka mi poradzicie zebate (ilosc zebow z tylu) do wolnych?? pozdro freestyle`owcy i oczywiscie wszyscy dwusladowcy :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Edytowane 27 Stycznia 2009 przez ReBeLlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 chcesz moto całkiem na psa? czy tylko zeby lapiej sie na gumie latało, jak tylko na gumie te przód -1 tył +3 a jak na psa to same zębatki to za mało Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) chcesz moto całkiem na psa? czy tylko zeby lapiej sie na gumie latało, jak tylko na gumie te przód -1 tył +3 a jak na psa to same zębatki to za mało na psa. wiem ze to nie wszystko stelaz, klatka w budowie, smok i odma do przerobienia, tylnego hebla w klamie narazie nie bede robil wiec sie pytam tylko ile zebow wiecej :buttrock: nie jestem zeby ktos pomyslal jakims glupim swiezakiem ktory obejrzal pare filmow i sie napalil, poprostu na standardzie sobie poradzilem niezle, i che jezdzic o polke wyzej. pozdro Edytowane 27 Stycznia 2009 przez ReBeLlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Myślę że zębatka 56 wystarczy. i to mi sie podoba krotkie pytanie krotka odpowiedz, ale czy to sie dobrze sprawi "56" czy jednak wiecej czy mniej albo cos kolo tego;) bo dzieki tym wypowiedzia zamowie sobie i dlastego wazne sa opinie wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 www.stuntpoland.com w garażu jest temat o 636 i co i jak przerobić do stuntu Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jeśli przygotowujesz typowego psa i zamierzaś śmigać nim niemal wyłącznie po miejscówkach to coś w okolicy 55 ząbków załatwi sprawe. Dalej będziesz miał przywoity V-max na poziomie 200km/h więc i do miasta da sie wyskoczyć. Jednoczesnie motorek bedzie miał już naprawde sporo jadu i szarpnięcie go na gume na siedząco nawet na piątce to pikuś... Jeśli jednak preferujesz streetfighting i większość czasu spędzasz na mieście a tylko raz na jakiś czas bawisz sie na miejscówkach to ja bym nie zakładał więcej niż 46-50 zębów(przy założeniu że przód zostawisz seryjny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzieki Spidi :notworthy: no to tak mysle ze jak dales rozbieznosc miedzy 46-55 to najlepszym wyjsciem bedzie cos kolo 50-52 zabkow .. o to mi chodzilo dzieki jeszcze raz WAm za porade. lewa w gorze pozdrooo :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Który rok 636 ujeżdżasz ? Jak 03-04 to na ulicę i miejscówkę proponuję Ci własnie 50-52z. Jak będzie za mało to zmniejszysz przednią zębatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Smok i odme przerób najpierw jak masz zamiar walić pełne 12. Bo potem moze sie skonczyc tak, ze bedziesz wszystko z oleju czyscił jak go zaciagnie nie tam gdzie powinno. A to brudna i sliska robota jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Juras i jednak zaloz HB cobys znow sie nie wywinal na plecy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 HB dobra sprawa przy nauce, ale bez też można ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) smoka przerobie ale jak przerobic odme, jakos sobie poradze.. tak wlasnie zamowilem 52 zabki a jak cos to mozna wymienic dokladnie.. z tylu hb spoko bez problemu szukam pompki sprzegla na allegro nikle sprawy, no i nie wiem jak kupie oplot z metra gdzie zacisnac, ale od tego jest archiwum dzie ki wielkie za odpowiedzi :buttrock: :buttrock: Edytowane 8 Lutego 2009 przez ReBeLlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Jak kupisz oplot z metra to końcówki dokupisz z zakrzywieniem jakie chcesz i skręcane, więc sam sobie to zrobisz. Sprawdzają się te przewody.Używam drugi sezon.Ja kupiłem je na motobazarze. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Jak kupisz oplot z metra to końcówki dokupisz z zakrzywieniem jakie chcesz i skręcane, więc sam sobie to zrobisz. Sprawdzają się te przewody.Używam drugi sezon.Ja kupiłem je na motobazarze. dzieki Monter75 tak tez myslalem bo widzialem koncowki z takim wpustem jak np elementy do wezy ogrodowych itp czyli stozek z nacieciami pod katem. myslalem ze to sie nie sprawdza ale jak mowisz ze daje rade to nie ma sie co zastanawiac. Pozdro wielkie :crossy: Edytowane 8 Lutego 2009 przez ReBeLlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beku Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 nie musisz szukać pompy sprzegłowej. możesz załozyć normalna pompe hamulcowa(byle nie z zintegrowanym zbiorniczkiem na płyn) praktycznie wszyscy używają hamulcowych a nie sprzegłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi