siemo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam jestem nowy na tym forum. posiadam aprilie rs 50 z '02 roku. ostatnio wziąłem się za polerkę aluminium (klamki, to coś przy stopkach no i wlewu paliwa) i do tego wlewu mam pytanie czy wiecie moze co zrobić wyskoczyły mi na tym wlewie takie drobne złote plamki (przebarwienia). pojawily sie gdy tarłem najdrobnijeszym papierem. mial ktos cos podobnego kiedys? co z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam jestem nowy na tym forum. posiadam aprilie rs 50 z '02 roku. ostatnio wziąłem się za polerkę aluminium (klamki, to coś przy stopkach no i wlewu paliwa) i do tego wlewu mam pytanie czy wiecie moze co zrobić wyskoczyły mi na tym wlewie takie drobne złote plamki (przebarwienia). pojawily sie gdy tarłem najdrobnijeszym papierem. mial ktos cos podobnego kiedys? co z tym zrobic? No to wlew paliwa to ty chyba jednak masz stalowy i zdrapałeś warstwę ocynkowaną. To jest rdza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to wlew paliwa to ty chyba jednak masz stalowy i zdrapałeś warstwę ocynkowaną. To jest rdza :) no wlasnie nie wiem. jak uda mi sie zrobic jakies dobre foto tego i bedzie w miare widac to dam linka...rdza? pod dobrym materiałem? hm a powiedz mi co z tym teraz zrobic? dac do chromowania czy poniklowac to? http://www.mojalbum.com.pl/Album=PU4IBSLB gdyby ktos cos wiedział. piszcie. bd bardzo wdzięczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 to raczej podkład miedziany pod chrom Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 to raczej podkład miedziany pod chrom no włąsnie jeden koles tez cos chyba o tym mowil... ;/ co z tym zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Teraz kupić nowy wlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nic z tym nie zrobisz.Najszybszym sposobem jest kupno nowego korka,albo oddanie go do chromowania.Chrom na elementach jest bardzo cienki i nie powinno się go polerować maszynowo a tylko ręcznie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Zawsze możesz to polakierować na jakiś kolorek :biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Można też zaretuszować czymś takim. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TP011-Gas-f...sQ5fAccessories Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi