Gość Anonymous Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 eeee. czasem można trafić na naprawdę tagiego ktm. widzialem ostatnio lc4 640 enduro 1997 za 5tys... nie wiem co prawda w jakim stanie ale zawsze co austria to austria nie? a lc2 125 z 1995 stoi u Olka za jakieś śmieszne pieniądze bo nie ma wydechu i komory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 oglądałem dzisiaj RX'a jeździ jak dziki :D ale miał spawany blok silnika :D nie miał kierunków'96r za 7000zł, nie kupie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 a crm'a sprzatneli mi sprzed nosa a tak to bym go już dzisiaj kupił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Jezdziłem lc 2 z 96 roku odblokowany był, do exc i tak nie ma go co porównywać, bo lc2 to miejskie enduro, a exc to wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 właśnie... i dodaj jeszcze że exc po asfalcie raczej niet i z plecaczkiem też niet i wygodnie też niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Zgadza sie. Kolega musi zdecydować do czego ma służyć mu motocykl. Czy na dupy i miejskie wygłupy czy mysli o naprawde ostrej jezdzie. Jeśli to pierwsze to LC2, DT, CRM, RX, ewentualnie DR albo KLX bedzie dobry a jezeli bardziej na ostro to EXC albo CRE :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Pamiętajcie, że takie EXC jest rejestrowane jako motocykl dla 1 osoby tylko. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 chyba zdecyduje sie na coś w stylu CRM DT... ponieważ na wyczynowe nie mam kasy a nie chce kupić w kiepskim stanie bo fortune wydam na doprowadzenie go do stanu używalności. ciągle czegoś szukam ale jest ciężko ze 125cc w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 no i te du py :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 A co myślicie o tym: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22169778 ?Może ktoś z was ma taki sprzęt i może coś powiedzieć o jego właściwiościach w terenie? Wiem oczywiście że na tor się nie nadaje ale z tego moge zrezygnować. Chiałbym sie dowiedzieć natomiast czy można nim pojeździć w ostrzejszym terenie i poskakać tak do 10 metrów (w dal). Oczywiście zmieniłbym opony od razu po kupieniu i prawdopodobnie zdjął te wszystkie obudowy. Ostatnio rzeczywiście jest ciężko ze znalezieniem dobrego enduro 125cc i nie wiem czy szukać dalej czy łapać tą gilere... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Ja kiedyś taką gilerą oznakowywałęm trase rajdu. Motocykl z wyglądu wydaje sie ciężki ale to tylko z wyglądu, bo naprawde waży tyle co DT. Moc jak na 125 ma całkiem niezłą a że jest to włoski motocykl więc pewnie nawet nie jest zblokowana. Charakteystyke silnika ma troche jak crossówka czyli poniżej 5tyś obrotów raczej kiepsko ciągnie ale powyżej dostaje kopa. Tu masz stronke o tym motocyklu http://www.gilera.cz/Gilera%20RC%20125/GIL...%20RC%20125.htm Brdzo mi sie w niwj podobał elektryczny rozrusznik :mrgreen:NIe wiem tylko jak z częściami, kumpel ma taką tylko że starszą i jakoś cały czas jezdzi, więc albo sie nie psuje albo ma dostęp do części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi