rad3k Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Honda CRM 125 to dobry motor ale na grzyby, lub po bułki do sklepu np na śniadanie:)Tez :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 jak do 6000zł to polecam Aprilie Rx 125 i mozesz stuningować albo już taką kupić 160ccm, ewentualnie yamaha dt ale do 6000zł to słaba bedzie, lepiej rx, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 chyba właśnie zdecyduje sie na aprilie i jak bedzie mi brakowalo mocy to pozbieram kase na kit 160 tylko zeby wał sie nie rozsypałtylko nie wiem czy warto kupować ape z 94-95 roku bo za 6000 nie wiem czy nowszą dostane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 To może poszukaj takiej co odrazu ma załozony cylinder 160 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 myske ze byloby za mocne te 160ccm....znalazłem to http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=21604168 i pewnie jutro jakos sie umowie na oglądaniecena jest ok, nawet dziwnie niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Wygląda bardzo obiecująco!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Fakt, moto nawet niezle sie prezentuje. Gdybym nie byl zawalony zajeciami w ciagu tygodnia ,chetnie bym podkoczyl pomoc w wypatrywaniu usterek. Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Dużo osób napaliło sie na tą crm z allegro, ciekawe komu sie uda pierwszemu kupić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 jade dzisiaj o 18 ją oglądac po powrocie podziele sie z wami moimi spostrzeżeniami :buttrock: i mi doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 no już obejrzałem motowizualnie jest dosyć słabo, widać że był "używany". plastiki porysowane, miejscami małe pękniecia, naklejki od hondy XR. Hamulce w porządku, przednia tarcza dosyc zużyta (przebieg 20000km), zawieszenie w porządku, moze troche za miekkie jak dla mnie.Cała elektronika działa, wskaźniki też.Odpala bez problemu, na obroty wkręca sie bez kłopotów. Troche głosno chodzi ale to normalne. Zębatki OK, opony w dobrym stanie, ale mało terenowe.Wszystko działa.Nie wiem co tu jeszcze można powiedziec.... jak macie jakieś pytania to zadawajcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 a i facet mówił że v-max to 135 na seryjnym przełożeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Kupiłeś już?? Motorek bardzo fajny i cena niezła. To że plasiki porysowane to normalne w kazdym terenowym motocyklu, ja radze soebie z nimi patą polerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 no z tymi raczej byś sobie nie poradził pastą polerską :buttrock: ale mi one wcale nie przeszkadzają. to nie ścigacz, nie musi sie świecić i mieć każdego plastiku bez rysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 nie polecam hondy crm 125, kup aprilie rx a napewno nie pożałujesz, crm to nie motor do terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 nie polecam hondy crm 125' date=' kup aprilie rx a napewno nie pożałujesz, crm to nie motor do terenu[/quote'] Enduroman. Może byś podał jakieś powody swojej opini. A nie tylko tak piszesz i niewiadomo nawet dlaczego :? Nie kazdego stać na Ktm'a. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi