jurjuszi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 http://biznes.onet.pl/fotoradary-pod-lupa,...27,1,news-detal Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Cytat z artykułu, który podał jurjuszi: "Posłowie zapewniają, że każde urządzenie, którego ustawienie nie ma nic wspólnego z troską o bezpieczeństwo ruchu drogowego, zostanie usunięte z drogi. Tylko czemu się usmiechnęłam (uśmiechnęłam, a nie ucieszyłam) kiedy to przeczytałam? ;) Czasem mnie zastanawia, czy za mojego życia będzie na polskich drogach lepiej? Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tylko czemu się usmiechnęłam (uśmiechnęłam, a nie ucieszyłam) kiedy to przeczytałam? ;) Czasem mnie zastanawia, czy za mojego życia będzie na polskich drogach lepiej? Oj siostra, będzie lepiej. Będzie :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dobrze że chociaż czasem przejawia się optymizm, to nic że nieuzasadniony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi