pit Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Czy da się przestawić licznik z mil na km w kawie ZX636R 2005. Jeżeli tak to jak to zrobić? Dzięki Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Przekręć kluczyk na ON Wciśnij i przytrzymaj MODE przyciskiem RESET zmieniasz mile na km/h i wyświetlanie temperatury z F na celsjusze powodzenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wszystko powinno się odbyć na przebiegu ODO Trip, w innym przypadku nie zmieni się nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Witam A wie ktos jak zrobic to samo w Suzuki gsx-r 1000 z 2005 Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2009 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonM109R Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam. Ja również podłączę się do tematu. Wie ktoś może jak zrobić to w Suzi M109R 2007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam, u siebie w GSX-R k3 uporałem się ze zmianą z mil/h na km/h. Należy to zrobić na włączonym zapłonie i na ustawionym przebiegu całkowitym naciskając razem oba przyciski (chyba tak to było). Natomiast mam problem ze zmianą wskazań temperatury ze stopni Farenhaita na Celcjusza. Może ktoś to robił w Suzuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawiks Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam ja też chciałbym zamienić mile na km ale nie wiem jak mam to zrobic .Konkretnie chodzi mi o model gsxr 750 k1, jeżeli ktoś miał z tym do czynienia to prosze o podpowiedż jak mam to wykonac .Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam, u siebie w GSX-R k3 uporałem się ze zmianą z mil/h na km/h. Należy to zrobić na włączonym zapłonie i na ustawionym przebiegu całkowitym naciskając razem oba przyciski (chyba tak to było). Natomiast mam problem ze zmianą wskazań temperatury ze stopni Farenhaita na Celcjusza. Może ktoś to robił w Suzuki? W Suzuki, Honda i Yamaha nie da się zmienić z stopni F na st. C. tylko Kawasaki daje taką możliwość bez wymiany licznika w pozostałych wymiana licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Skąd taka odważna teoria,że tyklo w Kawasaki się da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 To nie teoria tylko praktyka, bez ingerencji w zegary z guzików tylko w Kawasaki można zmienić temperaturę silnika ze stopni F na C. W pozostałych wspomnianych nawet na tarczy jest opisane C lub F - w tych nie ma możliwości zmiany. Nie wiem jak obecnie w modelach od 2008, ale do 2008 Honda, Suzuki i Yamaha nie ma opcji zmiany tej temperatury. A zmiana z mil na km opisana jest w instrukcji obsługi motocykla do Yamah po 2000 roku dostępne: http://www.yamaha-motor.pl/community/service/manuals.jsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 do srada tez widzieliscie cos takiego? bo szukalem i nic nie moge znalezc a mam tylko jeden nieszczesny guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 W Suzuki, Honda i Yamaha nie da się zmienić z stopni F na st. C. nieprawda!!!!!!!! przy zmianie z mil na KM automatycznie wskakuje C zamiast F przynajmniej w SV i 1000RR. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 nieprawda!!!!!!!! przy zmianie z mil na KM automatycznie wskakuje C zamiast F przynajmniej w SV i 1000RR. pzdr Dokładnie i nie tylko 1000RR ale także np. 929 ii 954 :bigrazz: słabińka ta praktyka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 W 929 z Anglii zmienia się tylko prędkość z mil na km/h. Przebieg i temperatura pozostaje bez zmian. W 1000RR 05' z USA po zmianie z mil na km jednostki temperatury pozostały bez zmian. (przynajmniej w tej z którą miałem styczność). W GSX-R 1000 K5 i K8 z USA i GB też temperatura pozostała bez zmian w F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udało się. Najpierw razem mode i reset. Później nacisnąłem i przytrzymałem mode jednocześnie resetem zmieniłem mph na km Później znowu trzymałem mode i znów resetem zmieniłem F na C Git! :buttrock: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi