rafael Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 spróbuj dać do zrobienia ten dyfuzor. U mnie w mieście gostek samemu robi dyfuzory, tzn. ręcznie. powinni to robić w każdym zakładzie gdzie robią wydechy do samochodów. ale sam je konstruuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 raczej tak. sam je klepie i spawa. a na wzór to każdy pewnie co ma spawarke może zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) witam:) doszedłem do wniosku ze jednak nie będę wymieniał samego tłumika tylko zmienię cały układ wydechowy. chciałbym abyście mi doradzili co dobrego kupić;) najbardziej skłonny jestem do zakupu zestawu FMF'a lub D.E.P'a. a może jeszcze są jakieś inne godne firmy polecenia?? Akrapovic chyba nie robi do 2t a jeśli robi to raczej za wysoka polka jak na mój budżet:))) Edytowane 28 Maja 2009 przez mauy86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi