Adam Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mnie termin bez różnicy, mam teksy ;) 1. Ludwicjusz - jedzie w kwietniu 2. pawel_kielce - jedzie w kwietniu 3. Adam - jedzie w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 1. Ludwicjusz - jedzie w kwietniu 2. pawel_kielce - jedzie w kwietniu 3. Adam - jedzie w kwietniu 4. kiler jedzie w kwietniu (w sumie zawsze mam czas :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 oks, czyli można założyć, że jedziemy w kwietniu. Bardzo proszę Panów z listy o przysłanie na priw danych potrzebnych do umowy, tj imię, nazwisko, adres, adres do korespondencji, jakis telefon. W przypadku gdyby ktoś nie chciał ujawniać tych danych, również proszę o info, wtedy dogada się z bispolem osobiście. Otrzymaną umowę należy podpisać i odesłać na napisany w niej adres, oraz w ciągu 14 dni wpłacić wymaganą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Znaczy mi termin loto, wolałbym maj ze wzgledu na to ze pierwszy termin koliduje z cz-chowa ale moge juz sobie msze odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) 5. ja jade w kwietniu...:) dzis pogadam z kumplami 2 co i jak bo sie dziady ne moga okreslic...:) Edytowane 4 Marca 2009 przez johnmust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Patrząc na motocykle uczestników to zaczynam wątpić w tą stówkę przelotowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Patrząc na motocykle uczestników to zaczynam wątpić w tą stówkę przelotowej :) No, zawsze mogę pojechać Helixem, wtedy przelotowa to max 120 i kuniec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 no ja na pewno pojadę V-stromem więc nie będzie źle :bigrazz: RR przy 100/h to na pierwszym biegu dopiero dobrze zaczyna się czuć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 no ja na pewno pojadę V-stromem więc nie będzie źle :bigrazz: RR przy 100/h to na pierwszym biegu dopiero dobrze zaczyna się czuć :biggrin: Na ukraińskich dziurach RR przy 100 wzlatuje w powietrze i wytrzęsa jeźdźcowi wszystkie plomby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) jeden chlop sie u mnie wykruszyl, jeszce 2 sie dzisiaj okresli. ale ja jade na 100% a plomby nie powypadaja. damy rade:) Edytowane 5 Marca 2009 przez johnmust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 jeden chlop sie u mnie wykruszyl, jeszce 2 sie dzisiaj okresli. ale ja jade na 100% a plomby nie powypadaja. damy rade:) Daj swój kod pocztowy lepiej bo zapomniałeś dopisać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Chłopaki , jeśli nie jest za późno to z chęcią dołączę :smile: Śledzę temat, ale pewne czynniki nie pozwalały mi na ten termin. Od dziś mogę :) Ludwicjusz, mogę jeszcze przesłać Ci wszystkie dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 51-650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dzisiaj znalazłem taką ofertę: http://www.allegro.pl/item575145505_czarnobyl_tour_vi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Hmmmm................może i ja sie skusze :biggrin: Tylko musze zobaczyć terminy i inne Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi