lukimaster Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Jak już coś kupisz/zamontujesz to się ładnie pochwal.Sam się na coś czaję do FZ8 - ale pozostanę chyba wierny Leo V. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Celej Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) Mam Leo Vince w skuterze. Tłumik jest naprawdę fajny, skuter chodzi jakby miał pojemność większą ze dwa razy. Na mieście mnie słychać, samochodu się rozjeżdząją - "loud pipes save lives" Do FZ1 bardziej pasuje Akrapovic w moim odczuciu :) Edytowane 10 Listopada 2011 przez Piotr Celej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 zdecydowanie MIVV. bardzo porządna produkcja. kilku osobom montowalismy i jest na prawde porządnie. jakość wykoniania, spasowanie no i dźwięk. W tej kasie dla mnie top1 Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Celej Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ostatecznie zdecydowałem się na karbonowego Akrapovicia ;) Szokuje waga, która jest bardzo niska oraz jakość wykonania - wg mnie bardzo dobra. Tłumik kupiłem u naszego kolegi forumowego legut7 i zdecydowanie mogę polecić jego sklep internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A jednak Akrap :lalag: Teraz tylko czekać do wiosny...Zapodaj jakieś foto już po montażu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 bierz arrowa. mialem go w bladym, mam w speedzie i gada rewelacyjnie.Zresztą więcej niż połowa zawodnikow w SBK jeżdzi na arrow, co chyba dużo mówi Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No Arrow to klasa. Sam na ten moment gdybym miał kupić komin to celowałabym pewnie w Yoshi albo właśnie Aro. O Akrapović'u na forum napisałem wiele i konkretnie rzecz ujmując nie rozumiem ludzi, którzy piszą, że Akrapy są porządnie wykonane :icon_rolleyes: Ja już nigdy więcej wydechu od Akrapa nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja choruję na Yoszkę. Moim zdaniem najlepsze wydechy do moto. Miałem Arrowa w 2 moto... nic specjalnego po za ogromnym hukiem jakie robiły. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Celej Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No Arrow to klasa. Sam na ten moment gdybym miał kupić komin to celowałabym pewnie w Yoshi albo właśnie Aro. O Akrapović'u na forum napisałem wiele i konkretnie rzecz ujmując nie rozumiem ludzi, którzy piszą, że Akrapy są porządnie wykonane :icon_rolleyes: Ja już nigdy więcej wydechu od Akrapa nie kupię. W moim odczuciu wydech, który otrzymałem jest naprawdę bardzo fajnie zrobiony. Może akurat Tobie trafił się słaby egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W moim odczuciu wydech, który otrzymałem jest naprawdę bardzo fajnie zrobiony. Może akurat Tobie trafił się słaby egzemplarz? Sam już nie wiem. Być może tak było. Ale skoro kupując od przedstawiciela marki, płacąc 2 tysiące złotych i nie dostając w zamian na prawdę nic specjalnego mogę chyba trochę ponarzekać? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Ja jako Autoryzowany dealer Akrapovica, który sprzedał tych kominów trochę, jestem bardzo zdziwiony Vector Twoimi odczuciami. Nie znam nikogo oprócz Ciebie, kto narzekałby na jakość ich wykonania:) Edytowane 6 Grudnia 2011 przez legut7 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja jako Autoryzowany dealer Akrapovica, który sprzedał tych kominów trochę, jestem bardzo zdziwiony Vector Twoimi odczuciami. Nie znam nikogo oprócz Ciebie, kto narzekałby na jakość ich wykonania:) Próbujesz podważyć moją opinię? Podesłać zdjęcia? Czy może wysłać wydech do domu, abyś mógł pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie podważam Twojej opinii, tylko uważam, że musiałeś mieć zwyczajnego pecha, że taki produkt dostałeś. Tak jak pisałem, nikomu innemu się to nie zdarzyło! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie podważam Twojej opinii, tylko uważam, że musiałeś mieć zwyczajnego pecha, że taki produkt dostałeś. Tak jak pisałem, nikomu innemu się to nie zdarzyło! I tak jak napisałem wcześniej, być może masz rację. Nawet sprawdzałem oryginalność i kod ewidentnie wytłoczony był, na domiar, paczkę dostałem bezpośrednio ze Słowacji, jedynie przekierowaną przez PL dystrybutora. Ziomal w 636 miał komin Akrapa, zrobił na nim w dwa sezony około 16 tys. i co? Zaczęła się odklejać tym razem tabliczka z logiem... :icon_rolleyes: W Arrow są przynajmniej przynitowane :bigrazz: Jestem zrażony do marki. Wsio. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 LeoVince mają rozsądne ceny i w miarę tanio można kupić. A pracę mają ładną, ryk jest nie to co seria :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi