majkelpl Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Wyjazd godz. 6.15. ! !!!. Planowany przyjazd .....tego samego dnia :) Wariat pozytywnie zakrecony jestes :clap: Podziwiam ze takie traski planujesz .... Marne 600 km :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 lmajkelpl, albo jedziesz albo ....powstrzymaj się od komentarza . Jak zwykle masz dużo do powiedzenia ale jeszcze niczym konstruktywnym się nie wykazałeś. W związku z licznymi prośbami i sugestiami wycieczka zostaje przeniesiona na dzień 10.05.2009r, czyli na niedzielę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 10.05, 6:00, Tesco @ Górczewska - pilot oblatywacz Fiery melduje się na ustawkę F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Majkel ty preclu, siedź w domu przed telewizorem, i popijaj Karmi. Wole na Cargo 150 zapie**alac :icon_mrgreen: majkelpl, albo jedziesz albo ....powstrzymaj się od komentarza . A to niby czemu ? A nie mozna takiej wycieczki na dwa dni rozlozyc ? :buttrock: Bo to w sumie ma byc wycieczka a nie jazda z wywalonym jezorem Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wole na Cargo 150 zapie**alac :icon_mrgreen: A to niby czemu ? A nie mozna takiej wycieczki na dwa dni rozlozyc ? :buttrock: Bo to w sumie ma byc wycieczka a nie jazda z wywalonym jezorem Oczywiście, że można rozłożyć na dwa dni, ale : - nie każdy może przeznaczyć dwa dni - nie każdy może mieć środki finansowe - są w sobotę inne imprezy I dlatego wycieczka startuje wcześnie rano żeby na spokojnie ją przejechać Rozumiesz teraz majkelpl? I dosyć już polemiki na ten temat. Proszę o "nierozmywanie" tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Majkel ................. chcesz odpocząć od Forum? Jeżeli Trasa Ci nie pasuje i za długa to nie spamuj w Temacie ..... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja to widzę, że Jeżyk, to chyba po prostu lubi jeździć na moto :lalag: Za to Majkel to raczej z tych "erotomanów gawędziarzy" :wink: Dużo gada, a właściwie pisze i sieje zamęt... Wystarczy spojrzeć na licznik - prawie 3 tys postów w dwa i pół roku (MajkelPL), kontra 77 postów na ponad rok (Jeżyk)... :wink: Myślę, że Jeżykowi szkoda czasu na pierd***nie głupot na forum, skoro można :crossy: Pozdro. :flesje: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Święta prawda goramo, święta prawda :clap: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Koledzy a czy może dołączyć się zrównoważony :icon_twisted: koleś przed 40-stka na spokojnym enduro ? Posiadam singla 650 wiec przelotowa mi odpowiada. :crossy: Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Koledzy a czy może dołączyć się zrównoważony :icon_twisted: koleś przed 40-stka na spokojnym enduro ? Posiadam singla 650 wiec przelotowa mi odpowiada. :crossy: Pozdrawiam Paweł Zapraszamy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 650 Kilometrów pękło !!! Wycieczka była super i nie z wywalonym jęzorem tylko luzik, plan wykonany w 100 %-tach. Jeżyk jak coś zorganizuje musi być na najwyższym poziomie zapięte na ostatni guzik. Niech żałują Ci co się nie stawili. Pozdro dla wszystkich obecnych :buttrock: Do następnego ... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 fizycznie - nie, ale myslami napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 :bigrazz: Liczyłem p cichu, ze uda mi się do was dołączyć ale.... zycie... Cóz następnym razem, wstawcie jakieś foty z wypadu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolcjusz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dopiero co tutaj trafiłem i mam nadzieję, że na następny wypad się załapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 fizycznie - nie, ale myslami napewno Na pewno. A poniewaz wyjazd byl wczesniej niz ja moglem, zroblem tylko z kumplami male 500 km kontra 77 postów na ponad rok (Jeżyk)... :wink: Moze ma ograniczony dostep do kompa ??? A tak dla Twojej wiadomosci kolego motocyklisto .... w tym miesiacu juz ponad 2000 kilometrow zrobilem :crossy: a od przyjazdu do Polski 8 tysiecy Zajmij sie dalej liczeniem postow bo chyba na tym tracisz czas :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi