qba1976 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 13-15 lutego 2009 jest Ogólnopolska Wystawa Motocykli ale ten powód nie powinien nam pokrzyżować planów na wspólną przejażdżkę bo wystawę można zobaczyć 13 i 14 lutego :).....chyba, że nas przymrozi :banghead: Myślmy pozytywnie - może będzie już na tyle wiosna, że wystawę na moto da się zaliczyć? :buttrock: to tak, żeby nie było, że te 860km w niedzielę tak bez żadnej rozgrzewki.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Warszawa-Ustka-Warszawa (1100 km) jednego dnia .............. tylko dla twardzieli :biggrin: Wchodzę w to :lalag: Ty, no ja w tym roku śmigałem pod koniec Grudnia ..... ale nie na swoim i na obczyźnie, więc sie nie liczy :biggrin: No ja parę dni temu latałem na Ducati 848 w Kenii :biggrin: , też się nie liczy? 3 kółka po garażu na 1-ce, ale nie płaczę. Zrobiłem sobie zimowe zajęcie kupując quada, polecam bo zabawa zajebista. Jeżyk, jest czas na rekreację i czas na zapierdalanko. Czasem się do Was dołączę, ale sam. Marta stwierdziła, że więcej emocji od latania z rutututniami dostarczy jej wycieczka autokarem do Częstochowy.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jeżyk jeśli przygarniecie kolege na "plastikowym jajku" ktory bardziej od predkosci ceni sobie widoki i ktory chetnie spokojnie polata gdzies w grupie to chetnie sie przylaczam :smile: Tango moze zaswiadczyc ze jestem spokojnym moto-turysta(Motomikolajowalismy razem...) P.S Tango dobry wywiad dla telewizji dales....prawie jak rzecznik prasowy polskiej braci motocyklowej :icon_razz: :lalag: O tak, moge potwierdzic - kolega jest bardzo spokojnym moto-turysta. Hmm tyle, ze moze to pod wplywem stroju mikolajowego ;) Hehe dzieki :) No ja tylko przedstawilem swoje zdanie o :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Z długoterminowej prognozy pogody wynika, że 15 lutego będzie mroźno i śnieżnie . Jeśli przewidywania się nie zmienią to trzeba będzie przesunąć przejażdżkę na późniejszy termin. Może o tydzień lub nawet dwa :( Ale z tej samej prognozy (pogodynka ) wynika również, że 8 lutego ma być słonecznie i ciepło (6 stopni C) To może przyspieszymy o tydzień ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Wszystko zależy czy sucho będzie ............. bo jak mokro to bez sensu :biggrin: ..... chociaż :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A juz myslalem ze pogoda bedzie ladna a tu ......... sniegiem syplo dzisiaj :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Z długoterminowej prognozy pogody wynika, ... Taki duży a w głupoty wierzy :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ...kawalkady cruisierów na ulicy... ja wchodzę ! :crossy: niech sie tylko pare stopni na plusie na stałe zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Rozumiem sól i troska o stan chromów motocykla, ale jak słyszę dywagacje na temat temperatur, to wstyd mi jak patrzę na śmigających okrągły rok skuterowców - dostawców pizzy. To są prawdziwi motocykliści :icon_razz: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 [...]dostawców pizzy. To są prawdziwi motocykliści :icon_razz: :cool: Praca nie wybiera :icon_mrgreen: Ty jakbys mial taka prace tez byc jezdzil w KAZDA pogode :buttrock: Poza tym ..... zasiag do rozwozu piccy masz 10-15 km nie wiecej. Jedziesz 40 km/h i to wszystko A wyobrazasz sobie rozwozic picce armatura ?? :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jeśli pogoda na 8-go lutego się nie zmieni to proponuje lekką rozgrzewkę przed sezonem: http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d...36,2.609253&z=9 Za Makowem Mazowieckim możemy się zatrzymać w gospodzie "Pazibroda" na obiad (wyśmienita kuchnia-polecam). Trasa moim zdaniem ciekawa i w sam raz na tę porę Zbiórka o godz.10 przy Torwarze, wyruszamy 10,15 Powrót ok. godz. 17 http://www.gospoda-pazibroda.pl/kontakt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jeśli pogoda na 8-go lutego się nie zmieni to proponuje lekką rozgrzewkę przed sezonem: A jaka jest planowana ? :crossy: :buttrock: Bo na razie zimno i snieznie :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 +3 i chmurki :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 No to ni chu*a, nie jade !!! :evil: Przynajmniej + 10 i kilka dni wczesniejszych w miare ladnych :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ja się pisze na taka wycieczkę, co prawda nie armatura ale bardzo chętnie się przejadę jeśli można :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi