Rafał.89 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Akurat to by jeszcze bardziej pogorszyło sprawę bo spalanie wzrosło by jaszcze bardziej a i tak teraz jak się przyciśnie to spala lekko ponad 10 litrów na 100km więc lepiej pozostanę przy tym co jest :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wkładasz normalne gaźniki a nie te skopiowane od angoli i masz niskie spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Gaźniki mam oryginalne made in japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 co nie oznacza ze po tylu latach sa ekonomiczne. Pozatym itak sa skopiowane od angoli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Akurat to by jeszcze bardziej pogorszyło sprawę bo spalanie wzrosło by jaszcze bardziej a i tak teraz jak się przyciśnie to spala lekko ponad 10 litrów na 100km więc lepiej pozostanę przy tym co jest :icon_biggrin: Przejechałem swoim CB900 135.000 km i palił średnio 7 litrów. 10 litrów brał na pełnym gazie jeżeli cały czas był kręcony 9500 obrotów na niemieckiej autobahnie. W czasie testowania kręciłem do 5000 i brał 5 litrów. Masz do wymiany membrany Air Cut i czeka Cię synchronizacja gaźników. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Może też poprawiło by się wtedy odpalanie jej jak jest zimna, odpala elegancko ale na początku chodzi nierówno i się trochę dławi ale jak pochodzi na ssaniu ze 2 minuty i nagrzeje się to chodzi elegancko nie wiem czy to normalne? Edytowane 28 Maja 2009 przez siwex19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi