qurim Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Gurim pytanie tylko czy w tej chwili na tyle korzystasz z motocykla aby robic przeglad. Jezeli sa kiepskie warunki do jazdy to moze chyba poczekac jakis czas. :crossy: Prędzej czy później, kiedyś bedę musiał zrobić ten przegląd. Zależy kiedy wiosna się pojawi lub zima zelży trochę. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wyluzuj człowieku. A źle nie życzy się nawet wrogowi, a my Twoimi wrogami nie jesteśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jestem na luzie, i staram sie przekonać niektórych ze nie tędy droga bo mozna sobie i innym narobić więcej szkód niż pożytku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) To przekonuj tak, żeby z Twoich wypowiedzi nie sączył się jad. Inni w tym temacie potrafili... Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Goccolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Trauma to chyba lubisz się ze wszystkimi znajomymi skoro nie boisz się, że ktoś Cię pod***rdoli :) właśnie z tym jest problem. Bo już 3 skargi były wniesione. Ale to jest zawiść ludzka nic więcej. Bo rozumiem mogłoby ludziom przeszkadzać gdybym zapierd**ał po 200km/h z głośnym wydechem, a kiedy ja spokojnie 50-70 gdyż teren zabudowany. Tłumik mam oryginalny od F2 więc na niskich obrotach praktycznie go nie słychać. A skargi były 2 o hałas a jedna o prędkość. Pomine to ,że rolnicy o 4 rano napierda**ją ciągnikami co generuje spory hałas... Albo młodych wiejskich chłopczyków w swoich golfach II popierd**ają ile mogą... Ale oni są OK bo rolnicy muszą, a samochód nie jest tak niebezpieczyn jak motocykl i samochód może zapierda**ć. Niestety takie są realia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) To jak to, skąd wiesz że były 3 skargi i jak to jest, że nikt przy tym nie odszedł, że nie masz uprawnień? Niestety w małych miejscowościach (i nie tylko) nadal wśród wielu ludzi panuje przekonanie, że jak ktoś jeździ na sportowym motocyklu, to wariat, debil i dawca :/ Coś o tym wiem... Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Goccolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 To jak to, skąd wiesz że były 3 skargi i jak to jest, że nikt przy tym nie odszedł, że nie masz uprawnień? Niestety w małych miejscowościach (i nie tylko) nadal wśród wielu ludzi panuje przekonanie, że jak ktoś jeździ na sportowym motocyklu, to wariat, debil i dawca :/ Coś o tym wiem... Bo jeśli skarga jest zgłaszana to najczęściej pan mundurowy przychodził 2 dnia. I nie pytał o formalności itp. Tylko mówił ,że "ludziom przeszkadza hałas itp". Na szczęście pan dzielnicowy jest wyrozumiały i wie jak to ludzie właśnie w małych miejscowościach patrzą na kogoś kto jeździ motocyklem ,a sportowym to już w ogóle. Chłopki pod sklepem walą gaz i siadają za kierownice traktorów, samochodów itp. Na nich nikt nie wniesie skargi bo przecież jedzie powoli i samochodem to nikomu nic złego nie robi. Naprawde pod względem postrzegania motocyklistów w mniejszych miejscowościach to w Polsce jest całkowite średniowiecze i zacofanie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dzielnicowy jak przyjdzie do domu to i tak h*ja może zrobić bo przecież siedzisz w domu a nie prowadzisz pojazdu. A na siedzenie w domu nie trzeba mieć uprawnień. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 no właśnie o tym też mówie. :) Ale nic przyjemnego jest wizyta policjanta w domu. a pseudo sąsiedzi odrazu sensacji szukają bo radiowóz stoi... Ale gdybym jeździł samochodem bez uprawnień i na gazie to wszystko było by oK. To jest strasznie smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wyluzuj człowieku. A źle nie życzy się nawet wrogowi, a my Twoimi wrogami nie jesteśmy... Czego sie wrogowi nie zyczy ? Zeby go zlapali ? Mam podobne zapatrywanie na jazde bez PJ. Ale gdybym jeździł samochodem bez uprawnień i na gazie to wszystko było by oK. A kto powiedzial Ci, ze byloby wszystko OK ? ? ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 tzn. to taka przenośnia. W sensie prawnym nic nie było by ok. Ale w mniemaniu mieszkańców napewno było by bardziej w porządku niż to ,że jeżdżę motocyklem bez prawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 tzn. to taka przenośnia. W sensie prawnym nic nie było by ok. Ale w mniemaniu mieszkańców napewno było by bardziej w porządku niż to ,że jeżdżę motocyklem bez prawka. Interpretujesz, ze wzgledu na rak PJ i tyle. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A ja tym bez prawka proponuje żeby kupili sobie takie coś :cool: http://moto.honda.pl/opis.php?grupa_p=16&p...m=2255745&shr=0 Przynajmniej nikomu krzywdy nie zrobią :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Bo jeśli skarga jest zgłaszana to najczęściej pan mundurowy przychodził 2 dnia. I nie pytał o formalności itp. Tylko mówił ,że "ludziom przeszkadza hałas itp". Na szczęście pan dzielnicowy jest wyrozumiały i wie jak to ludzie właśnie w małych miejscowościach patrzą na kogoś kto jeździ motocyklem ,a sportowym to już w ogóle. Chłopki pod sklepem walą gaz i siadają za kierownice traktorów, samochodów itp. Na nich nikt nie wniesie skargi bo przecież jedzie powoli i samochodem to nikomu nic złego nie robi. Naprawde pod względem postrzegania motocyklistów w mniejszych miejscowościach to w Polsce jest całkowite średniowiecze i zacofanie :| Zaraz ch*j mnie strzeli. Odezwał sie jeden i drugi co pierwszy raz latał na moto i od razu z prawkiem i teraz mi tu będą ziobrować na forum i to jeszcze wśród swoich! Zaraz co niektórym aureola wyskoczy nad deklem tacy są przepisowi i legalni. :banghead: A Ty trauma sie nie przejmuj bo na wioskach to już tak jest że jak jeden ma, to drugiemu zaraz żyłka pęka w dupie i musi podpie*dolić, bo inaczej spokojnie nie zaśnie. Sam to przerabiałem, to ludzkie sku*wysyństwo w najgorszej postaci. Sam nie ma, i nie pozwoli mieć drugiemu. Jak zrobiłem prawko leczyłem sąsiadów podpie*dalaczy rundami pod oknem emzetą bez tłumika na pełnej :buttrock: Polecam :icon_twisted: Fuck Them! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaraz ch*j mnie strzeli. Odezwał sie jeden i drugi co pierwszy raz latał na moto i od razu z prawkiem i teraz mi tu będą ziobrować na forum i to jeszcze wśród swoich! Zaraz co niektórym aureola wyskoczy nad deklem tacy są przepisowi i legalni. :banghead: A Ty trauma sie nie przejmuj bo na wioskach to już tak jest że jak jeden ma, to drugiemu zaraz żyłka pęka w dupie i musi podpie*dolić, bo inaczej spokojnie nie zaśnie. Sam to przerabiałem, to ludzkie sku*wysyństwo w najgorszej postaci. Sam nie ma, i nie pozwoli mieć drugiemu. Jak zrobiłem prawko leczyłem sąsiadów podpie*dalaczy rundami pod oknem emzetą bez tłumika na pełnej :buttrock: Polecam :icon_twisted: Fuck Them! :biggrin: dokładnie, teraz 90% co ma prawko to zajebi*cie potępia tych co latają bez. Z tymi ludźmi to 100% racji masz. Takie psy ogrodnika sam nie zje i drugiemu nie da :banghead: a tok myślenia masz taki sam jak ja ;D w kwietniu odbiorę prawko to będą rundki tylko CBR bez komina ;s Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi