NINJA1977 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Gratulacje słusznego wyboru !!! ;) Ta też mam Aprilie RSV ale golasa czyli Tuono. :notworthy: Tak dokładniej to mam dwie (Tuono R 2004 i Factory 2007) i już nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba !!! "I have had mostly japan bikes for over 10 years... thank goodness I found the Aprilia!" Edytowane 22 Stycznia 2009 przez NINJA1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 gratulacje, piękne moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 gratulacje! czerń w modzie ja też nie mogłem spać przez kilka dni po kupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 dzięki dzięki :flesje: serwis już się robi, a ja dalej modlę się o wiosnę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Przewspaniały sprzęt! :cool: Gratuluję! Tylko pozazdrościć :icon_biggrin: Niech ziemia drży! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 smakowe :) i niech służy i dudni , dudni i służy... pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ..cos czuje, ze chyba wczesnie rozpoczniesz sezon ad 2009 eh.. te szlifierki w wersji motocyklowej.. oczywiscie gratulejszyn!.. szerokosci tez pozycze, moze Ci sie przydac (; imbir-ska :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ss Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 heh noo... nie dosc ze piekielnie szybka, to jeszcze Wloska pieknosc ;) naprawde, mega sprzecik... pozazdroscic :)) tylko uwazaj :P bo pewnie ma kopa =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kysovsky Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 no to po przeczytaniu tematu dlugo zastanawialem sie nad napisaniem odpowiedzi bo zapewne gromy na mnie poleca ale RSV 1000 factory byl moim ostatnim tego typu motocyklem... nie nadaje sie na miasto nie nadaje sie na wyjazd dalej non stop pada elektronika non stop sie cos psuje servis poprostu prosi o pomste do nieba. mam nadzieje ze tobie sie bedzie na niej jezdzilo dobrze i tylko ja trafilem ten egzemplaz trafiony :) rocznik 05 wydechy akrapa no to jest naprawde mistrz sasiedzi polowali na mnie z okien jak tylko pojawialem sie wieczorem :D:D:D pozdrawiam i zycze lepszych wrazen zwiazanych z ta marka i tym egzemplazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 oo jakie pieknosci! tylko pozazdroscic ;) powodzenia z nowa miloscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Counterox Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam Będziesz zadowolony ze sprzęta ;] Wszystkie 600tki bierzesz kręcąc motor do 7 tys. obrotów ;) Może v-maxa nie ma takiego jak japońskie szlifiery, ale momentem obrotowym i dźwiękiem powala :D Ja niestety mam w swojej seryjne wydechy, ale będzie kasa, będzie zabawa :D Proponuję zamontować crash pady albo nie planować gleby na tym motorze... ceny są kosmiczne... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi