swienty77 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Witam! To pierwszy post na tym forum :) Mam wreszcie większy "motór" :) Rozsądek kazał mi zwrócić się do małych pojemności i zakupiłem Hondę CMX250C Rebel. Do tej pory ujeżdżałem taką małą 50 i jak wsiadłem na "tego potwora" :D to okazało się, że długa droga nauki przede mną :) A czarnych asfaltów to już nie mogę się doczekać! Pozdrawiam, 0 ; ) Swienty Edytowane 13 Stycznia 2009 przez swienty77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 tak tylko ci się zdaje bardzo szybko ogarniesz to moto.Ja po 20 latach przerwy kupiłem gsxf600 jeżdziłem jeden sezon i dzisiaj w garażu stoi gsxr 1000.Nie chodzi o brak mocy poprzedniego tylko o nowszy ładniejszy.Gratuluję zakupu i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam i pozdrawiam! Świetny wybór, sam przesiadłem się z pojemności 350 na 900 i wiem co to znaczy :icon_biggrin: lecz sam rozsądek nie pozwolił mi przekroczyć 5tyś obr , lecz jak bardziej okiełznam swoją bestię to mam zamiar nieźle szaleć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swienty77 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 tak tylko ci się zdaje bardzo szybko ogarniesz to moto.Ja po 20 latach przerwy kupiłem gsxf600 jeżdziłem jeden sezon i dzisiaj w garażu stoi gsxr 1000.Nie chodzi o brak mocy poprzedniego tylko o nowszy ładniejszy. Wszyscy tak mi mówią, ale nie dałem się niestety przekonać. A może stety :) Tak samo mówili mi jak kupowałem skuter 50 i nawet całe 7 miesięcy mi wystarczał :D :D :D Innym kryterium była ekonomika. Twofifty ma całkiem przyjemne spalanie. -- Pozdrawiam 0 ; ) Swienty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 witam Świetny wybór. Motocykl, na wypad dla jednej osoby lub krótki wyjazd we dwoje. pozdr i niech służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi