Skocz do zawartości

Buty metro

Rekomendowane odpowiedzi

E tam Rudy ja to bede wolno jezdzil, max 30 km od domu tak wiec nic mi sie nie stanie a tym bardziej ze nie mam zamiaru sie wywracać ani mieć wypadku to po co mi buty. mam białe najki kościołowe to bedzie dobrze wyglądało a w sumie jak za motór dałem 4 tysionce to za buty nie dam 900zł no weź sie zastanóf

Swoją droga gdyby nie takie myślenie to musiał bym interes zlikwidować ;)

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

Ogolnie słyszałem wiele dobrego na temat HG (sam miałem spodnie skórzane tej firmy i były spoko) ale w tym przypadku mogę stwierdzić, ze butów to oni robić chyba jeszcze sie nie nauczyli...

Tu zgodze sie z Toba calkowicie, dodajac, ze chyba tez szybko sie ich robic nie naucza. reszta ich produktow jest raczej OK.

:crossy:

mam białe najki kościołowe to bedzie dobrze wyglądało a w sumie jak za motór dałem 4 tysionce to za buty nie dam 900zł no weź sie zastanóf

Swoją droga gdyby nie takie myślenie to musiał bym interes zlikwidować ;)

Każdy kupuje buty na jakie go stać. Ja będę mógł wydać tyle ile kosztują Metro. I wolę kupić takie buty niż cały sezon odkładać i nie jeździć. Ryzyko? Każdy je ponosi wsiadając na motocykl. Wiem, można je minimalizować ubiorem ale równie dobrze a nawet lepiej można je minimalizować ograniczając prędkość. Czyli reasumując i tak nie wiadomo co kogo spotka i jaki "przypadek". Wolę kupić graty średniej klasy i jeździć niż latami odkładać na "super ciuchy" i bać się jeździć w deszczu bo mi buty za "tyśiącpińcet" przemokną trzy razy i będą do wywalenia.

Każdy kupuje buty na jakie go stać. Ja będę mógł wydać tyle ile kosztują Metro. I wolę kupić takie buty niż cały sezon odkładać i nie jeździć.

Wiadomo , że lepsze buty motocyklowe niższej klasy niż jak bart_b wspomniał białe adidasy do kostek , ja pisząc o HG chciałem tylko poinformować, ale doskonale Cie rozumiem , jakbym 2 lata temu miał na buty 800zł to bym nie kupił HG za 250-logiczne, a że wpadło mi troche grosza to chce wkońcu nakupić troche akcesoriów (niektórzy mogli zauważyć, ze byłem w wielu tematach o kombi , butach i kaskach...) lepsze klasy i mieć je na dłuuugo ... Pzdr i szybkiego nadejścia sezonu Wam życzę, gdyby ta zima miała trwac jeszcze rok bez przerwy to byśmy sie chyba pozabijali na tym forum , z nudów i z powodu odmiennych zdań , zamiast na zloty umawiała by sie wiara na jakieś chore ustawki ;)

Wiadomo , że lepsze buty motocyklowe niższej klasy niż jak bart_b wspomniał białe adidasy do kostek , ja pisząc o HG chciałem tylko poinformować, ale doskonale Cie rozumiem , jakbym 2 lata temu miał na buty 800zł to bym nie kupił HG za 250-logiczne, a że wpadło mi troche grosza to chce wkońcu nakupić troche akcesoriów (niektórzy mogli zauważyć, ze byłem w wielu tematach o kombi , butach i kaskach...) lepsze klasy i mieć je na dłuuugo ... Pzdr i szybkiego nadejścia sezonu Wam życzę, gdyby ta zima miała trwac jeszcze rok bez przerwy to byśmy sie chyba pozabijali na tym forum , z nudów i z powodu odmiennych zdań , zamiast na zloty umawiała by sie wiara na jakieś chore ustawki ;)

Te HG za 250 zeta na dwa sezony to i tak dobry interes przy Nitro za 300 na jeden sezon :)

Ja bym zamiast tych Metro szukal czegos z nieprodukowanych juz modeli dobrych producentow na allegro badz bazarze. Za podobna kas mialbys o wiele lepszy produkt.

No niestety-ale takich rzeczy to trzeba sobie poszukac. Czesto sa to pojedyncze pary, w resztkowej rozmiarówce i trzeba trafic na "swoj" typ. Tutaj masz jakis przyklad

http://www.allegro.pl/item549184246_buty_t...lpinestars.html

http://www.allegro.pl/item562881066_buty_o...super_cena.html

http://www.allegro.pl/item542784323_buty_t...ne_rozm_42.html

http://www.allegro.pl/item542784325_buty_r...on_rozm_45.html

• 2 lata później...

Cześć

Co myślicie o tych butach

http://motohussar.com/index.php?products=product&prod_id=1085

Widziałem te buty mierzyłem i nie wyglądają najgorzej i są w bardzo przystępnej cenie.

Spodobały mi się na tyle że zastanawiam się czy właśnie ich nie kupię za miast jak planowałem SIDI VERTIGO, czy TCX'ów.

Chociaż by z ciekawości jak się w nich śmiga.

Pytanie do Was to czy ktoś już może w nich jeździł, i co w ogóle o nich sadzicie ?

Czy nie będzie mi w nich za gorąco w letnie upały ?