sowa4 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 (edytowane) witam, w temacie szyb znalazlem jeszcze niemieckie testy: http://www.motorradonline.de/de/zubehoer/s...sscheiben/88196 dla szczegolow klikacie na konkretny produkt (czerwona czcionka pod artykulem) zestawienie:(Długość / wysokość / szerokość ) oryginal Länge/Höhe/Breite: 40,5/25,5/33 cm bullster Länge/Höhe/Breite*: 59,3/40/35 cm ermax Länge/Höhe/Breite*: 54/36,7/36 cm five stars Länge/Höhe/Breite*: 41/28,7/33,5 cm givi Länge/Höhe/Breite*: 54,1/38,6/38,5 cm mra touring Länge/Höhe/Breite*: 45,8/28,4/34,5 cm mra vario Länge/Höhe/Breite*: 43,5/32,7/34 cm powerbronze Länge/Höhe/Breite*: 48,5/33/33,5 cm testy "wygrala" szyba givi jesli ktos bardziej zorientowany w niemieckim --> moze jakis konspekt?;] p.s. dlaczego n ie moge edytowac poprzedniego posta? Edytowane 23 Października 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam, Może trochę odbiegnę od tematu szyb... Mam pytanie do Was: jak jest z wygodą pasażera? Czy da radę znieść całodzienną jazdę (tak jak na DL1000), czy nogi w (...) wchodzą? Pytam, bo rozważam zmianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 hmmmm, ja jako kierownik nie narzekam:) a plecak? no coz, mowie, ze da sie przezyc, choc to nie gruuubo tapicerowana kanapa;] - zastrzegam, ze nie plecaczek nie zrobil ze mna na raz wiecej jak 400km Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Yo! DL 1000 bankowo bedzie wygodniejszy od CBF. A reszta juz zalezy od wytrzymalosci plecaczka. Wredna jedza i na goldwingu bedzie narzekala ;). Pzdr PS Posty mozna edytowac przez 24h od napisania. Potem juz mozliwosc ta sie blokuje. Zabepieczenie przed kasowaniem swoich postow i zmianami ich tresci - bywalo, ze przy klotniach nagle tajemniczo zmienialy sie poglady poniektorych, wyrazone duzo wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 bullster Länge/Höhe/Breite*: 59,3/40/35 cm -Bardzo dobrze chroni przed wiatrem, sprawdzana w tunelu aerodynamicznym i w praktyce, Ostre krawędzie, niestety głośna juz od 50 km/h, za małe otwory na gumki, brak regulacji wysokosci, przy jezdzie po trasie i w mieście rozwija sie mało przyjemny hałas miedzy 50-100 km/h. Ogólny wynik dobra. Jak masz dobrze wyciszony kask to mozesz brać ! givi Länge/Höhe/Breite*: 54,1/38,6/38,5 cm - moja najlepsza, jedyny wynik - bardzo dobry ! :) tylko moja nie ma tej czrnej obramówki co tu na zdjęciu widać mra touring Länge/Höhe/Breite*: 45,8/28,4/34,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Yo! A ja mam pierwsza powazniejsza awarie w moto. I jak sie mozna spodziewac po wspolczesnych jednorazowkach - przyczyna lezy w elektronice i pradach. Na wylaczonej stacyjce pobierany jest z aku prad rzedu 400mA. Latwo policzyc, ze wystarczy 20h takiego poboru, aby rozladowac do cna aku wielkosci 8Ah. Pobor maleje do 2mA po odlaczeniu bezpiecznika od wentylatora i zegarka. Po odlaczeniu konsoli zegarow (gdzie jest zegarek) pobor nie zmalal, wiec zegarek mozna wykluczyc. Zostaje wiazka kabli od zegarka lub od wentylatora... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A ja mam pierwsza powazniejsza awarie w moto uuuu, niefajnie;( jedyna pociecha, ze pogoda raczej "barowo-garazowa" dawaj znac jak ida postepy powodzenia Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Yo! Blogoslawione jest imie serwisowek :]. Bierzcie i jezdzcie... :P http://www.mediafire.com/?yuz3y4w4niz Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) natychmiast zasysam;] wygrzebales juz, gdzie lezy problem? Edytowane 24 Października 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Yo! Gdzies w uladzie wentylatora zapewne. Musze znalezc urzadzenie, ktore nim steruje, a jak po jego wypieciu pobor nie spadnie, to sam wentylator pod lupe pojdzie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Yo! Co tak pomarli wszyscy? Smigacie jeszcze, czy juz CBFy zakopane w garazach? Ja dzisiaj swoja przedmuchalem. Problem z poborem pradu zniknal po rozpieciu i spieciu kilku kostek i przekaznikow. Teraz po tygodniu stania motocykl odpala bez zajakniecia... 50600km na szafie, 22400km w sezonie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Co tak pomarli wszyscy? Smigacie jeszcze, czy juz CBFy zakopane w garazach? eee, gdzie tam:) sie zyje, sie smiga;) ostatni dodalem handbary i .... jest calkiem milo i ... cieplo;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Jeżdziłem wczoraj do serwisu , niestety zaliczyłem mały dzwon :banghead: , raczej dzwonek . Mechanicznie wszytko O.K, moto na chodzie ale trzeba wymienić trochę plastiku . Na szczęście jest AC . Najważniejsze że żonka o niczym nie wie , dodatkowa zaleta posiadania pokrowca . :icon_mrgreen: Edytowane 14 Listopada 2009 przez motoivan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 niestety zaliczyłem mały dzwon . pech... dobrze ze wszystko ok z Toba Najważniejsze że żonka o niczym nie wie uwazaj.... czasem takie sprawy wychodza ...niespodziewanie ;) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Yo! Motoivan: a cozes to nawyprawial? Szlif, czy dzwon? W sensie w cos wjechales, lub ktos w Ciebie, czy tylko winkiel okazal sie za sliski? Jak AC masz, to prosta sprawa, a zdrowie najwazniejsze :]. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi