kanak098 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Na kiedy jest zaplanowany przyjazd??? :flesje: ....już sie niemoge doczekać relacji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 home sweet home :clap: relacja niedlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 home sweet home :clap: relacja niedlugo... no ja juz tez w domu od kilkudziesieciu godzin ale na razie odpisuje na zygstylion maili ;) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 http://wyprawy.galeria.fireblade.pl/thumbnails.php?album=10 zdjecia z wyprawy oprocz zdjec bartka (tytus,wariot,mycior i jeery) ok 620szt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Niesamowity wypad i fotki :D Czekam na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Tytus a co to się podziało z tym tłumiczkiem....:|chyba za bardzo pałowaliście po drodze;] I następna spr....co chwile na zdj jest blondyn...:):):) I jeszcze jedna spr....jak się wam jechało...jakieś bóle was dopadły? Jak wyszło z kosztem tej wyprawy??(jeśli można wiedzieć....chętnie bym się kiedyś na takie coś wybrał...) Pozdrawiam :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Jak jest z tymi mandatami za granica? Dostaliscie kredytowe czy musieliscie placic na miejscu? Jesli to pierwsze to ja bym nie placil z tego co wiem ciezko je sciagnac od obcokrajowca. Ja osobiscie wolalbym zrobic dwa razy mniej kilometrow, za to dwa razy wiecej zobaczyc ale to juz "co kto lubi" i tak szacun dla Was za taka trase i na takich sprzetach :lalag: Tak jak kolega wyzej napisal, ile kosztuje taka wyprawa dla jednej osoby? I jeszcze jedno czy to prawda ze w Maroku proponuja hasz turysta?? :biggrin: :biggrin: Edytowane 12 Lipca 2009 przez Plaster83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diobol Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 ja także czekam na relacje. Glównie interesuje mnie co się działo z motocyklami (r1 na lawecie, k7 była rozgrzebywana a w 1000rr coś się spaliło). No i koszty koszty wyprawy ile trzeba było wziąć ? z 1500 euro ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Glównie interesuje mnie co się działo z motocyklami (r1 na lawecie, k7 była rozgrzebywana a w 1000rr coś się spaliło). R1 - rozdarło oponke po 11 tys. w tym 9 tysi w 2 osoby z bagazami - 180 km od domu w poźne niedzielne popołudnie K7 - Od jakieś tam gumy cos sie pop. w muzgu alarmu i zblokował moto - trzeba było rozgrzebac instalacje. 1000rr - jak sama nazwa mowi to FireBlade i to własie był FIRE ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 heheh 1500 euro cala wyprawa... heh no tak :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haber Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 tyly byly oklejane tasmo izolacyjna ? Po to by sie nie przecieraly owiewki od bagażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Luker zaproponował kolejną traskę:) propozycja na trase 2010 (nie więcej niż 4000 km): Kraków – Budapeszt 400 km Budapeszt – Sofia 760 Sofia – Stambuł 570 km Stambuł – Bukareszt 700 Bukareszt – Brasov (Transylwania) <lol>200 km Brasov – Lwów 690 km Lwów – Kraków 350 km Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To jest jedna z propozycji czy trasa ostateczna i zawsze smigacie w czerwcu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 trasa spooko ale sam nie wiem czy pojade ;) jak dla mnie za duzo razy pod rzad w ostatnich 5 latch bylem na wakacjach w siodle... Do tego w czerwcu chcialbym zaliczyc ibize ale juz bez moto i wiem ze kilka osob z naszej wycieczki tez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Siemano Trasa dosyć ciekawa, choć ja rozkminiałem Krym na 2010. Co do samej Ibizy to też nam sie tam nam sie spodobało i ogarniamy miejscówke na lato tylko jeszcze z datami jestem nie do konca pewny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi