Tazzman Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czesc i czolem kluski z rosolem,ten drugi o ktorym mowa to ja,też lece :icon_mrgreen: :crossy: dobra to kolega bierze lachony, a Ty wez kolumne zygmunta :P hehe zarcik :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to wez jakies lachony spod kolumny ;)... ktos rano musi podgrzac parówki na sniadanie ;) nie gustuje w takich :bigrazz: ale masz jeszcze trzy miechy to sobie cos wyrwiesz :wink: My dokoptowac damy rade , pytanie czy sie sprawdzicie :biggrin: . Oglnie to jedziemy razem , a nie kazdy dla siebie i o tym trzeba pamiętać. W kazdym razie do zoba w KRK. pzdr :lalag: do zoba :flesje: dobra to kolega bierze lachony, a Ty wez kolumne zygmunta :P hehe zarcik :) Cos mnie sie zdaje ze masz duzo wspomiej z ta kolumna :wink: pewnie dlatego Cie nie znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygixx Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dobra to kolega bierze lachony, a Ty wez kolumne zygmunta :P hehe zarcik :) haha :clap: ,dobre,ale wolabym zeby bylo na odwrot,a zaczelo mnie ciekawic co w takim razie Wy wezmiecie?? :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 haha :clap: ,dobre,ale wolabym zeby bylo na odwrot,a zaczelo mnie ciekawic co w takim razie Wy wezmiecie?? :icon_razz: :wink: nie no chlopaki z Warszawki nie obrazicie sie cchyba o ta kolumne :) w koncu sam przez jakis czas tam mieszkalem i znam te klimaty.. co do kolumny to sami wiecie jak jest ;) koledzy "motocyklisci" spod kolumny raczej sie nie zalapia na wyjazd bo my po drodze kolumn nie mijamy :P co do tego co bierzemy to pisalem o tym we wpisowym kilka postów wczesniej: bombolada, orenzada w proszku, orenzada w woreczku, baloniki z helem, cukieraski a na wyjscia na impreze to bryczesy lub kimona,...jak kto woli :) zobaczymy sie w Krakowie to obgadamy temat ;) swoja droga juz sie nie moge doczekac spotkania bo bedzie ostro, a wyjazdu jescze bardziej bo bedzie ostrzej :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 widze ze animozje regionalne biora gore hehe :icon_razz: kazdy niech bierze w sakwy co chce ale jak lecimy na ibize to po co z drewnem do lasu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 kazdy niech bierze w sakwy co chce ale jak lecimy na ibize to po co z drewnem do lasu :biggrin: no baaa... :buttrock: a to tam sie przygotwuje na maxymalna imprezke 4 dni (taki Carl Cox x20 ) mam tylko nadzieje ze wyjade stamtad zywy, bo podobno Ibiza wciaga... Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygixx Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no baaa... :buttrock: a to tam sie przygotwuje na maxymalna imprezke 4 dni (taki Carl Cox x20 ) mam tylko nadzieje ze wyjade stamtad zywy, bo podobno Ibiza wciaga... [/qu po 4 dniach imprez moze byc niewielka tudnosc z powrotem,ale mysle damy rade :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Tazzman czulem ze to swoj chlop :bigrazz: z tego co mnie wiadomo przez pierwsze dwa dni na Ibizie nie bedziemy wstanie zmruzyc oka w ciagu dnia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Tazzman czulem ze to swoj chlop :bigrazz: z tego co mnie wiadomo przez pierwsze dwa dni na Ibizie nie bedziemy wstanie zmruzyc oka w ciagu dnia :cool: no :) pisalem przeciez wczesniej o tym co kazdy bierze ze soba :) 1. 2 g cukru, 2. 5 g czekolady 3. 10 cukierków 4. 2 litry bombolady 5. 3 orenżady w woreczku 6. okulary słoneczne dla wszystkich czytaj miedzy wierszami :)))))) aa i wez okulary bo ja chce pobic moj rekord 4 dni bez snu i non stop impreza :))))) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Panowie pisac kto na 100% bedzie 04.04 w Krakowie na spotkaniu kolka lancuchowego :cool: Godzine i miejsce zderzenia bedzie odpowiednio wczesniej podana. To juz tylko 3 miesiace :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Panowie pisac kto na 100% bedzie 04.04 w Krakowie na spotkaniu kolka lancuchowego :cool: Godzine i miejsce zderzenia bedzie odpowiednio wczesniej podana. To juz tylko 3 miesiace :icon_twisted: Ja jestem na 100 % Edytowane 7 Marca 2009 przez Calvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja również jestem A co z noclegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Ja również jestem A co z noclegiem? dobra, moze ja sie tym zajmę organizatorsko bo widze ze tutaj to kazdy cos tam pisze i nic z tego..... 1. 20.03. lista uczestników w Krakowie zostaje zamknięta. 2. wysylacie swoje dane kontaktowe (imię,nazwisko, nick, mail i nr tel) na moj adres [email protected] (osoby, które nie będą spać w hotelu równiez podają, zaznaczając tylko nocleg prywatnie). 3. spotykamy sie o 12:00 pod Yamaha Tommarg Kraków ul. Wielicka 44 4. 13:00 wyjazd na lokalne winkle (tempo ASRT) + ok 16 obiad. jedziemy jedna grupa, jeden za drugim (naprzemian), nie kozaczymy, nie popisujemy sie i nie zmieniamy swoich pozycji w grupie - nie chcemy zeby sie ktos rozdupil poczatkiem sezonu. 5. powrót z winkli ok 18 do hotelu - jedziemy jedna grupa, jeden za drugim (naprzemian), nie kozaczymy, nie popisujemy sie i nie zmieniamy swoich pozycji w grupie - nie chcemy zeby sie ktos rozdupil poczatkiem sezonu. 6. ok 18:00 jedziemy do hotelu http://www.hotel-krystyna.krakow.pl/ (noclegi w pokojach 3 osobowych). 21.03 będę negocjować ceny za nocleg. 20:00 - wyjscie na miasto (początek Stary Kazimierz + rynek )Temat klubowy razem z rezerwacją ogarnie Wariot. Na imprezę, żey nie było, każdy ubiera coś z akcentu motocyklowego :) prawdopodobnie potowarzyszy nam Michał z Tommarg i pokaze uroki miasta motocyklowo nocą :) ok 12:00 wyjazd z hotelu i kacowe polatanie do 15:00 po okolicy (Kryspinów, chlopaki z Ostrej Jazdy itp) 15-16 powrót do domów do 20.03 czekam na listę. Jeśli zajdzie potrzeba wpłacenia zaliczki na hotel, podam wtedy nr konta Tak w skrócie.. nie muszę chyba dodawać, że spotykamy się wszyscy na motocyklach ;) Edytowane 8 Marca 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ty Tazzman jakies stanowisko kierownicze chyba ostatnio dostales co? :icon_razz: hehe no to kierownika wycieczki juz mamy... tylko nie zapomnij o odblaskowej kamizelce :biggrin: a u Krystyny to po apartamencie z jacuzzi kazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi