Tazzman Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 jeśli wartość euro w złotówkach będzie rosła jak do tej pory, to obawiam, że stać będzie tlko dojechać do strefy "euro", Ci bardziej zamożni jeszcze pojadą parę km w strefie "euro", a gdzie jeszcze tu Maroko :) Pozdr ja to pojade chocby i euro za 5 z bylo.. chociaz kasy szkoda bedzie Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 no to co tak jak w zeszlym roku hotel krystyna w krakowie? kawalek od centrum ale cenowo bomba i juz przetestowany. Rodzinna 6tka za 259 pln! I maja ciekawy program kulturalny http://www.nowahutatour.com/ :biggrin: Mnie chlopaki nie liczcie, nocleg bede mial :bigrazz: jeśli wartość euro w złotówkach będzie rosła jak do tej pory, to obawiam, że stać będzie tlko dojechać do strefy "euro", Ci bardziej zamożni jeszcze pojadą parę km w strefie "euro", a gdzie jeszcze tu Maroko :) Pozdr Sa rzeczy ktorych nie da sie kupic.... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja tak jak pisałem zjawię się na pewno + kumpel( czy na nocleg to jeszcze dam znać) .A z euro damy radę -jechać trzeba . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja tak jak pisałem zjawię się na pewno + kumpel( czy na nocleg to jeszcze dam znać) .A z euro damy radę -jechać trzeba . :lalag: no to juz zapunktowales kolego :) jescze dotrzymaj nam tempa w .......imprezowaniu, badz tolerancyjny na sposob naszej zabawy i uzywki oraz nie dobieraj sie do zadnego z nas to mozesz jechac ;) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 no to co tak jak w zeszlym roku hotel krystyna w krakowie? kawalek od centrum ale cenowo bomba i juz przetestowany. Rodzinna 6tka za 259 pln! I maja ciekawy program kulturalny http://www.nowahutatour.com/ :biggrin: Ja z Krystyna nie pojde w tango , bo tez miejscówke mam :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witajcie :smile: - proste pytanie czy da rade jeszcz dokoptowac dwa razy po litrze do wyprawy ? Ja i kumpel prowadzimy chyba podobny styl wakacyjno motorowy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ZAPRASZAMY NA SPOTKANIE, DLA RZADNYCH PRZYGOD I DOZNAN ZAWSZE SIE MIEJSCE ZNAJDZIE :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No to pieknie :notworthy: Do zobaczyska w Krakowie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) No to pieknie :notworthy: Do zobaczyska w Krakowie :cool: o ile za często nie przesiadujesz w sezone pod kolumną zygmunta to dasz radę ;) Btw ASRT o nas sie juz chyba glosno robi :) moze jakies karty czlonkowskie zaczniemy sprzedawac? wejscie do ASRT: 1. 2 g cukru, 2. 5 g czekolady 3. 10 cukierków :P 4. 2 litry bombolady 5. 3 orenżady w woreczku 6. okulary słoneczne dla wszystkich ;) wszystko słodkie i na temat ;P hahahah Edytowane 24 Lutego 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 o ile za często nie przesiadujesz w sezone pod kolumną zygmunta to dasz radę ;) :clap: cicho bo chloapki ze starowki nie puszcza mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 :clap: cicho bo chloapki ze starowki nie puszcza mnie :biggrin: to wez jakies lachony spod kolumny ;)... ktos rano musi podgrzac parówki na sniadanie ;) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witajcie :smile: - proste pytanie czy da rade jeszcz dokoptowac dwa razy po litrze do wyprawy ? Ja i kumpel prowadzimy chyba podobny styl wakacyjno motorowy :bigrazz: My dokoptowac damy rade , pytanie czy sie sprawdzicie :biggrin: . Oglnie to jedziemy razem , a nie kazdy dla siebie i o tym trzeba pamiętać. W kazdym razie do zoba w KRK. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 . Oglnie to jedziemy razem , a nie kazdy dla siebie i o tym trzeba pamiętać. święte słowa... nie znalismy sie rok temu, poznalismy sie przez te 2 tyg dosc dobrze i dlaczego jedziemy razem? 1. podobne podejscie do jazdy motocyklem (czasem stajemy na zdjecia, ale nie slimaczymy sie jesli sa dobre winkle ;) 2. jedziemy grupa.. jesli jeden ma gorszy dzien i zwalnia to nie spier.. tylko czekamy..... no chyba ze sa dobre winkle na gorze, to czekamy na dole ;) 3. na imprezki chodzimy cala grupa (chyba ze ktos aktualnie chce kase przyoszczedzic to zostaje) 4. bawimy sie w podobnym klimacie - Carl Cox itp ;) 5. na takim wyjezdzie nie oszczedza sie ani kasy ani zdrowia do uzywek ;) amen. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 święte słowa... nie znalismy sie rok temu, poznalismy sie przez te 2 tyg dosc dobrze i dlaczego jedziemy razem? 5. na takim wyjezdzie nie oszczedza sie ani kasy ani zdrowia do uzywek ;) amen. Noo bez przesadyy - poprostu każdy zamulacz, melancholik oraz indywidualista - JEST NIEMILE WIDZIANY!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygixx Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witajcie :smile: - proste pytanie czy da rade jeszcz dokoptowac dwa razy po litrze do wyprawy ? Ja i kumpel prowadzimy chyba podobny styl wakacyjno motorowy :bigrazz: czesc i czolem kluski z rosolem,ten drugi o ktorym mowa to ja,też lece :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi