Skocz do zawartości

ASRT - Africa Journey - Maroko - 11.o6.2oo9

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli wartość euro w złotówkach będzie rosła jak do tej pory, to obawiam, że stać będzie tlko dojechać do strefy "euro", Ci bardziej zamożni jeszcze pojadą parę km w strefie "euro", a gdzie jeszcze tu Maroko :)

Pozdr

ja to pojade chocby i euro za 5 z bylo.. chociaz kasy szkoda bedzie

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

no to co tak jak w zeszlym roku hotel krystyna w krakowie? kawalek od centrum ale cenowo bomba i juz przetestowany. Rodzinna 6tka za 259 pln! I maja ciekawy program kulturalny http://www.nowahutatour.com/

:biggrin:

Mnie chlopaki nie liczcie, nocleg bede mial :bigrazz:

jeśli wartość euro w złotówkach będzie rosła jak do tej pory, to obawiam, że stać będzie tlko dojechać do strefy "euro", Ci bardziej zamożni jeszcze pojadą parę km w strefie "euro", a gdzie jeszcze tu Maroko :)

Pozdr

Sa rzeczy ktorych nie da sie kupic.... :cool:

Ja tak jak pisałem zjawię się na pewno + kumpel( czy na nocleg to jeszcze dam znać) .A z euro damy radę -jechać trzeba . :lalag:

no to juz zapunktowales kolego :) jescze dotrzymaj nam tempa w .......imprezowaniu, badz tolerancyjny na sposob naszej zabawy i uzywki oraz nie dobieraj sie do zadnego z nas to mozesz jechac ;)

no to co tak jak w zeszlym roku hotel krystyna w krakowie? kawalek od centrum ale cenowo bomba i juz przetestowany. Rodzinna 6tka za 259 pln! I maja ciekawy program kulturalny http://www.nowahutatour.com/

:biggrin:

Ja z Krystyna nie pojde w tango , bo tez miejscówke mam :biggrin:

pzdr

No to pieknie :notworthy: Do zobaczyska w Krakowie :cool:

o ile za często nie przesiadujesz w sezone pod kolumną zygmunta to dasz radę ;)

Btw ASRT o nas sie juz chyba glosno robi :) moze jakies karty czlonkowskie zaczniemy sprzedawac?

wejscie do ASRT:

1. 2 g cukru,

2. 5 g czekolady

3. 10 cukierków :P

4. 2 litry bombolady

5. 3 orenżady w woreczku

6. okulary słoneczne dla wszystkich ;)

wszystko słodkie i na temat ;P hahahah

Edytowane przez Tazzman

:clap: cicho bo chloapki ze starowki nie puszcza mnie :biggrin:

to wez jakies lachony spod kolumny ;)... ktos rano musi podgrzac parówki na sniadanie ;)

Witajcie :smile: - proste pytanie czy da rade jeszcz dokoptowac dwa razy po litrze do wyprawy ? Ja i kumpel prowadzimy chyba podobny styl wakacyjno motorowy :bigrazz:

My dokoptowac damy rade , pytanie czy sie sprawdzicie :biggrin: . Oglnie to jedziemy razem , a nie kazdy dla siebie i o tym trzeba pamiętać.

W kazdym razie do zoba w KRK.

pzdr

. Oglnie to jedziemy razem , a nie kazdy dla siebie i o tym trzeba pamiętać.

święte słowa...

nie znalismy sie rok temu, poznalismy sie przez te 2 tyg dosc dobrze i dlaczego jedziemy razem?

1. podobne podejscie do jazdy motocyklem (czasem stajemy na zdjecia, ale nie slimaczymy sie jesli sa dobre winkle ;)

2. jedziemy grupa.. jesli jeden ma gorszy dzien i zwalnia to nie spier.. tylko czekamy..... no chyba ze sa dobre winkle na gorze, to czekamy na dole ;)

3. na imprezki chodzimy cala grupa (chyba ze ktos aktualnie chce kase przyoszczedzic to zostaje)

4. bawimy sie w podobnym klimacie - Carl Cox itp ;)

5. na takim wyjezdzie nie oszczedza sie ani kasy ani zdrowia do uzywek ;)

amen.

święte słowa...

nie znalismy sie rok temu, poznalismy sie przez te 2 tyg dosc dobrze i dlaczego jedziemy razem?

5. na takim wyjezdzie nie oszczedza sie ani kasy ani zdrowia do uzywek ;)

amen.

Noo bez przesadyy - poprostu każdy zamulacz, melancholik oraz indywidualista - JEST NIEMILE WIDZIANY!!

pzdr

Witajcie :smile: - proste pytanie czy da rade jeszcz dokoptowac dwa razy po litrze do wyprawy ? Ja i kumpel prowadzimy chyba podobny styl wakacyjno motorowy :bigrazz:

czesc i czolem kluski z rosolem,ten drugi o ktorym mowa to ja,też lece :icon_mrgreen: :crossy: