Czarek-fighter Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wiecie może jakie samochody ( o pojemności ok 2.0) miały tylko jeden gaźnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Za moich czasow wszystkie. O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrs5 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wiecie może jakie samochody ( o pojemności ok 2.0) miały tylko jeden gaźnik??? Np warszawa 223.Poj 2120 jezli mnie pamiec nie myli :biggrin: Pozdrawiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Prawie wszystrkie maja 1 gaźnik;) To nie motocykle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Za moich czasow wszystkie. O co chodzi ? Czy możesz podać konkretne marki i mdele tych katamaranów. BTW chodzi o to,że chcę w 2 litrowym silniczku od t2, wymieńic 2 oryginalne gaźniki na jeden... tylko jeszcze nie wiem, od czego mógłbym podpasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 zrobiłbym to na gazniku WEBERA od poloneza ( ekonomia mało skomplikowany ogólnie dostepny itd same zalety ) Zuki Nysy najlepiej chodziły na WEBERZE :icon_razz: dawno dawno temu gdy zyły dinozaury w Zukach/Nysach zastepowało sie gaziory IKOWA własnie WEBEREM kiedys wspolnik załozyl taki do BMW 320 ale to tez prechistoria :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Opel 2 l przedzial lat od powiedzmy 1975 - 1985 i pozniejszym nawet od 1,9 podejdzie, sprawdz na ebay.de, powinno teho jeszcze sporo byc. :crossy: Edytowane 9 Stycznia 2009 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Cubamen ma dobry pomysł :clap: ! Ten Weber jest dwugardzielowy z podgrzewaniem-najlepiej podstawić go do speca od gaziorów i napewno podobiera odpowiednie dysze, żeby sprzęt miał ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 a silnik T2 to czasem nie jest boxer ? Jesli tak to radził bym zastosowanie 2 gaźników;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No wlasnie jaki to silnik, bo ja nie wiem o co biega ? :) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 a silnik T2 to czasem nie jest boxer ? Zgadza się silnik od vw t2, ''ogórka'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Masz juz ten silnik ? Jak nie to radzilbym poszukac starego 2.2 Subaru, lub nawet jeszcze starszego 1.8, sa silniejsze i bardziej niezniszczalne niz VW. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgadza się silnik od vw t2, ''ogórka'' Spoko, np. niektore Garbusy mialy dwa gazniki, ktorze przerabialo sie na jeden i chodzily jak malinka. A to dlatego ze na dwoch chlaly strasznie duzo, to raz a jeden gaznik to .... tylko jeden problem :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Masz juz ten silnik ? Taak, silnik mam już dawno. Śmiga itp, tylko myśle nad zmianą tych 2 cholernych gaźników na jakiś pojedynczy. Jak nie to radzilbym poszukac starego 2.2 Subaru, lub nawet jeszcze starszego 1.8, sa silniejsze i bardziej niezniszczalne niz VW. Wiesz lepszy jest v6 2.7 od hondy legend, ale to jeszcze nie teraz. aaaa, bo tak w ogóle to się rozchodzi o traje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 aaaa, bo tak w ogóle to się rozchodzi o traje :D A malo to trajek smiga wlasnie na silnikach z Garbatego :buttrock: Musialbys ja zajebiscie dokladnie i z polotem zrobic, aby wzbudzac zaineresowanie :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi