Lukasz87lwo Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Którys z Panow tu napisał ze nie dobrze zostawiac na zime olej w silniku niedotartym???? Mam w GSX-R przejechane około 400km i zastała mnie niestety zima ..do 1 tys.. brakuje troche a w serwisie Suzuki jeden twierdzi tak inny siak. Wg was mozna wiosna odpalic na tym oleju przejezdzic do 1 tys i wymienic dopiero na pierwszym serwisie,bez wiekszego ryzyka ze cos sie stanie ? Dzieki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Można, nie dajmy się zwariować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacer Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 zgadzam sie z poprzednikiem, nic mu nie bedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornol Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 masz wlany pełen syntetyk ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek BANDIT Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Pewnie że nic się nie stanie jak będziesz na wiosnę chciał odpalić sprzęta. Mistrzowie a ja mam pytanie, bo nawet nikogo nie pytałem jak zmieniałem olej u siebie po pierwszym tysiącu przebiegu. Jaki jest wlany olej w fabryce ?? Bo na pierwszą wymianę niby zalecane było mineralny a na 5 tyś przebiegu już normalnie półsyntetyk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirek Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 masz wlany pełen syntetyk ? Kornol - przecież napisał, że ma nowe moto. A nowe Suzuki zalewa mineralnym. Potem wg. serwisówki pólsyntetyk i po pierwszych 6k fullS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornol Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Kornol - przecież napisał, że ma nowe moto. A nowe Suzuki zalewa mineralnym. Potem wg. serwisówki pólsyntetyk i po pierwszych 6k fullS. pardou, nie doczytałem. W każdym razie, tak jak pisali już wyżej. Nic sie nie stanie , niech spokojnie czeka na sezon :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts