Skocz do zawartości

Klucz junacki

m07m10
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem od dziadów bazarowych, klucz pazurkowy pasujacy do odkręcania junakckich amorów tylnych-za szeroki do eshaelowskich, na drugim końcu klucz ma pazur półokrakły, tylko nie wiem co w nim odkręcać w junaku, w shl do nakrętki wydechu się idealnie nadaje. W fabrycznym zestawie w instrukcji takiego nie ma. Czy takie coś pazurkowe na jednym końcu i z haczykiem na drugim jest w narzędziach dodatkowych, o co z tym kluczem chodzi? Kto wie?

Kupiłem od dziadów bazarowych, klucz pazurkowy pasujacy do odkręcania junakckich amorów tylnych-za szeroki do eshaelowskich, na drugim końcu klucz ma pazur półokrakły, tylko nie wiem co w nim odkręcać w junaku, w shl do nakrętki wydechu się idealnie nadaje. W fabrycznym zestawie w instrukcji takiego nie ma. Czy takie coś pazurkowe na jednym końcu i z haczykiem na drugim jest w narzędziach dodatkowych, o co z tym kluczem chodzi? Kto wie?

A wrzuć jakąś fotkę tego cudaka to popatrzymy. :crossy:

On pasuje do nakrętki wału, ale w serwisówce do tego celu słuzy bardziej cywilizowany sprzet. Więc dalej nie wiem czy należy on do narzędzi serwisowych.

http://www.skuterdebica.hg.pl/

Tu jest, pomimo, że w instrukcji obsługi z 61 takiego nie ma.

Edytowane przez m07m10

On pasuje do nakrętki wału, ale w serwisówce do tego celu słuzy bardziej cywilizowany sprzet. Więc dalej nie wiem czy należy on do narzędzi serwisowych.

http://www.skuterdebica.hg.pl/

Tu jest, pomimo, że w instrukcji obsługi z 61 takiego nie ma.

Dziwne jest tylko że wszyscy sprzedający milczeniem pomijają przeznaczenie tego pazurka, sugerując w opisie że cały klucz jest do tylnych amorków ( czyżby sami nie wiedzieli?) :icon_question: :biggrin:

A tak w ogóle to on może należeć do narzędzi serwisowych (warsztatowych) a nie jest standardowym fabrycznym wyposażeniem motocykla, dlatego nie ma go w instrukcji obsługi.