m07m10 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kupiłem od dziadów bazarowych, klucz pazurkowy pasujacy do odkręcania junakckich amorów tylnych-za szeroki do eshaelowskich, na drugim końcu klucz ma pazur półokrakły, tylko nie wiem co w nim odkręcać w junaku, w shl do nakrętki wydechu się idealnie nadaje. W fabrycznym zestawie w instrukcji takiego nie ma. Czy takie coś pazurkowe na jednym końcu i z haczykiem na drugim jest w narzędziach dodatkowych, o co z tym kluczem chodzi? Kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kupiłem od dziadów bazarowych, klucz pazurkowy pasujacy do odkręcania junakckich amorów tylnych-za szeroki do eshaelowskich, na drugim końcu klucz ma pazur półokrakły, tylko nie wiem co w nim odkręcać w junaku, w shl do nakrętki wydechu się idealnie nadaje. W fabrycznym zestawie w instrukcji takiego nie ma. Czy takie coś pazurkowe na jednym końcu i z haczykiem na drugim jest w narzędziach dodatkowych, o co z tym kluczem chodzi? Kto wie? A wrzuć jakąś fotkę tego cudaka to popatrzymy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item513689493_junak_...rzedziowej.html Taki jak tu nr 2 tylko wiadomo, że z epoki, więc wygląd klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nigdy nie używałem tego klucza, więc na 100% nie wiem, ale w Junaku zbyt wielkiego wyboru nie ma. Na klucz pazurkowy jest tam tego tyle co nic - stawiałbym na nakrętkę wału lub opór sprzęgła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Stawiał bym na nakrętkę wału, ma mniejszą średnicę a tak na oko ten klucz na zdjęciu nie ma zbyt wielkiego łuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) On pasuje do nakrętki wału, ale w serwisówce do tego celu słuzy bardziej cywilizowany sprzet. Więc dalej nie wiem czy należy on do narzędzi serwisowych. http://www.skuterdebica.hg.pl/ Tu jest, pomimo, że w instrukcji obsługi z 61 takiego nie ma. Edytowane 7 Stycznia 2009 przez m07m10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 On pasuje do nakrętki wału, ale w serwisówce do tego celu słuzy bardziej cywilizowany sprzet. Więc dalej nie wiem czy należy on do narzędzi serwisowych. http://www.skuterdebica.hg.pl/ Tu jest, pomimo, że w instrukcji obsługi z 61 takiego nie ma. Dziwne jest tylko że wszyscy sprzedający milczeniem pomijają przeznaczenie tego pazurka, sugerując w opisie że cały klucz jest do tylnych amorków ( czyżby sami nie wiedzieli?) :icon_question: :biggrin: A tak w ogóle to on może należeć do narzędzi serwisowych (warsztatowych) a nie jest standardowym fabrycznym wyposażeniem motocykla, dlatego nie ma go w instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ale, ,,pechowo" klucz do odkręcania amorów w m10 juz sobie wygiąłem z grubego płaskownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi