mx-wulkan Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No to jak bys teraz chciał sprzedać to pewnie za 14000 go oddasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sie, k..wa, znawca znalazł... Załóż se jeszcze ze trzy miśki za linki... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ciekawe gdzie w UK sprzęta z takim przebiegiem się kupi za 1000f , znając życie na aukcji firmy ubezpieczeniowych po dobrym szlifie czy dzwonie a pózniej ludzie piszą że motocykle z UK to pordzewiałe złomy . Za dobry motocykl i w UK trzeba zapłacić plus transport i już tak różowo nie wychodzi. http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/b...rch_full=SEARCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ciekawe gdzie w UK sprzęta z takim przebiegiem się kupi za 1000f , Bo trzeba szukac i jezdzic a nie tylko autotrader :banghead: Sie, k..wa, znawca znalazł... Załóż se jeszcze ze trzy miśki za linki... Sam se palancie zaloz :icon_mrgreen: Jak sie ku*wa nie znasz to sie nie odzywaj :banghead: Wiem co pisze, bo siedzac 4 lata w UK i za 500 funtow mozna kupic w dobrym stanie motocykl, tylko trzeba szukac a nie gadac i krytykowac siedzac przy kompie :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wiem co pisze, bo siedzac 4 lata w UK i za 500 funtow mozna kupic w dobrym stanie motocykl, tylko trzeba szukac a nie gadac i krytykowac siedzac przy kompie :lapad: A potem to cud nad Wisła bo z 3 motocykli powstaje jeden idealny, używany przez babcie Ali G, starsza panią inwalidkę i na dodatek z prawie zerowym przebiegiem... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Majkel jedź do UK i sprowadzaj ntvki kontenerami, miliony gwarantowane, a z tego tematu już zniknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A potem to cud nad Wisła bo z 3 motocykli powstaje jeden idealny, używany przez babcie Ali G, starsza panią inwalidkę i na dodatek z prawie zerowym przebiegiem... :biggrin: A to co innego jak sie kupuje zlomy na aukcjach ubezpieczalni motocykli po wypadkach. Mozna kupic zloma i za 20 funtow Majkel jedź do UK i sprowadzaj ntvki kontenerami,. Tylko po co ? :eek: Ja swoj motocykl juz mam i ewentualnie jak bede zmienial, pojade do UK po nastepny. :buttrock: a z tego tematu już zniknij. A jak nie to co ???? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Jak sie ku*wa nie znasz to sie nie odzywaj :banghead: Spotkamy się. Możesz być tego pewien. :icon_twisted: Geju pasywny. Sam se palancie zaloz Mama tak do ciebie mówiła przed seksem? Edytowane 11 Stycznia 2009 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Hej koledzy na luzzz, nie przypuszczalem ze ten temat wywola taka dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Spotkamy się. Możesz być tego pewien. :icon_twisted: Geju pasywny. Aktualnie to chyba najlepszy wątek na forum :bigrazz: ubaw po pachy , a tak przy okazji wiek słuszny a agresja jak u 16 latków :biggrin: O sie polonista znalazł tam pod spodem :biggrin: Edytowane 11 Stycznia 2009 przez morris35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 najleprzy Taaaa... też się ubawiłem... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 moj Wildek kosztowal mnie 1600 A kto dalby wiecej za kupe żelaztwa krzyczącą z daleka "For gays only"? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Czyli reasumując Majkel jest gejem, to przynajmniej się wyjaśniło. :biggrin: Zle roumujesz Yuby, zajc pisal o SOBIE i o SWOIM motocyklu :icon_mrgreen: :crossy: A wracajac do tematu .............. fajna ta NTV-ka :crossy: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 no no.. ciekawie tu hehehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 no no.. ciekawie tu hehehe.. tak sobie sledze temat od poczatku tych "polemik" chyba pogoda nie sprzyja... jezdzeniu / mysleniu ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi