melvin0789 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 gdyby ktoś coś wiedział o tej 929 ew mógł podjechać i ja zobaczyć to byłbym dozgonnie wdzięczny. sam mam do sprzedawcy 350km i nie chcę jechać żeby znaleźć minę... tu link: http://www.allegro.pl/item515175443_honda_...sc44_2000r.html ps. mam nadzieję że tym razem mod nie wykasuje tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dawno firebladeów nie oglądałem ale zmienione ma śrubki przy baku i coś kombinowane z przednia lampa chyba jakby taki czarny pasek namalowany, i coś mi te naklejki mało oryginalnie wyglądają, ale moge sie mylić.. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) no to mnie zaniepokoiłeś :/ ogólnie nie chciałbym jechać 700km na marne... Edytowane 5 Stycznia 2009 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pooglądaj sobie malowania np. na bikepicsie bo mi sie szczerze juz niechce. POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 w tej co ją wkleiłem brakuje mi białego "paska" na baku i to coś w lampie mnie niepokoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No to masz odpowiedź na swoje pytanie, zadzwoń do gościa i wypytaj o co chodzi? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 W temacie samej hondy wszystko co widać z fotek już poprzednicy napisali . Ale jeśli chodzi o samego sprzedającego to hmm dyplomatycznie mówiąc - jak będę kiedyś w tamtej okolicy to będę go musiał odwiedzić i bardzo poważnie z nim porozmawiać . generalnie jak dla mnie to sprzedający oszust i kawał h...... oczywiście wcale to nie dyskwalifikuje tego konkretnie moto ale po prostu zachowałbym daleko idącą ostrożność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Tutaj masz stronę na której znajdziesz wszystko: http://www.fireblade.pl/ Odnośnie ogłoszenia - przewód idący do chłodnicy jest w "sprężynowym" oplocie - w oryginale tego nie ma, nakrętka na półce byłą odkręcana, zbiorniczek wyrównawczy też był chyba odkręcany i na koniec powiem, że moto nie wygląda źle. Tak jak przedmówcy napisali jedynie ten pasek na czaszy. Jak nie przejedziesz się obejrzeć to się nie przekonasz :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ale jeśli chodzi o samego sprzedającego to hmm dyplomatycznie mówiąc - jak będę kiedyś w tamtej okolicy to będę go musiał odwiedzić i bardzo poważnie z nim porozmawiać . generalnie jak dla mnie to sprzedający oszust i kawał h...... Jak wiesz cos więcej niz my to powiedz , moze nawet nie warto rozpatrywac tego ogłoszenia , jak szprzedający to jakaś szumowina. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Juz kiedys bylem ogladac motocykl z naklejona tasma izolacyjna na reflektorze. Ten zabieg "tuningowy" okazal sie proba ukrycia popekanego szkla reflektora...wiec bylbym bardzo ostrozny co do tej 929. Tym bardziej ze wisi na allegro od dluzszgo czasu. To tez o czyms swiadczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jak wiesz cos więcej niz my to powiedz , moze nawet nie warto rozpatrywac tego ogłoszenia , jak szprzedający to jakaś szumowina. pzdr zamówiłem od niego na allegro kilka plastików właśnie do 929 - przyszły ale popękane i poklejone "h.... wie czym. wyglądało to jak taki przeźroczysty klej z pistoletu . Najpierw przez chyba tydzień albo dłużej nie odbierał odemnie tel a dziwnym trafem jak zadzwoniłem z innego numeru (kumpla) to odebrał odrazu .łaskawie zgodził sie na odesłanie mu towaru (na mój koszt) wysłałem - nie odebrał po 2 tyg paczka wróciła do mnie z adnotacją "adresat odmówił odebrania przesyłki" i tak sobie leży do dzisiaj gość tel nie odbiera a jak zadzwoniłem z jeszcze innego numeru to tłumaczył się że był w Niemczech i nie mógł odebrać . gość się cieszy a ja sobie cierpliwie czekam aż będę musiał jechać w tamtą okolice :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIDGE Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 "...gość się cieszy a ja sobie cierpliwie czekam aż będę musiał jechać w tamtą okolice" i weź ze sobą kilku dużych kolegów i mu wpie..olcie - niech się nauczy na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Melvin - daj sobie sposkój z tym ogłoszeniem :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 W takim razie to nawet nie warto czasu tracić na ta 929, po tym co kiler napisał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 i weź ze sobą kilku dużych kolegów dokładnie tak .Dlatego cierpliwie czekam - co się odwlecze to nie uciecze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi