suzuki 1800 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Hello. Wszystkie informacje o zlocie są na stronie. www.burnoutparty.prv.pl strona juz działa. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassior Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja tak może tak z innej baśki, proponowałbym co by tak organizator usypał jakąś hopkę na zlot pod cross-y ? W zeszłej edycji pojawiliśmy się tak skromnie i delikatnie ale w tym roku to raczej już hurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA VTR SP1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Pogadamy z właścicielem ośrodka i zobaczymy może sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassior Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Super, tak myślę o miejscówce pt. ta droga leśna od strony Kluczborka bo jest szeroka lub ewentualnie część parkingu. Zdaję sobie sprawę że na ośrodku to byłoby przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) A jakby tak usypać jakąś "kupkę" na tym parkingu zaraz przy lesie ? Chodzi mi o parking który widać na drugim planie ;) --------> <------- Fajnie by było jakby były jakieś koszulki z okazji jubileuszu ;) Edytowane 27 Lutego 2009 przez ŻółwikOlesno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No coś usypać to by było fajnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 juz leci w seci zajefajna stronka z planem i galery itp koszulki beda a to strona www.burnoutparty.prv.pl www.burnoutparty.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Jaka cena takiej koszulki ? I może dało by się jakiś wzór zamiścić takowej koszulki ? ;) Edytowane 8 Marca 2009 przez ŻółwikOlesno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja byłem w tamtym roku całą sobote :D i nie żałuje , żadnej tam spędzonej minuty a wręcz przeciwnie jak wyjeżdzałem to troche byłem przygnębiony , że muszę spadać ;] Byłem tam wyłącznie jako zwiedzający [cykałem mnóstwo zdięć] xD . Ogólnie fajne były konkursy typu [rzut tłokiem , przeciąganie liny itp ] . Striptiz też był ponoć dobry ;] To impreza której napewno nie opuszcze. Jedyną chyba wadą była odprawa przy wjeździe [troche długo trzeba było czekać na wjazd tam]. Ale ogólnie było zaje***** ;] . Co do hopy dla enduraków to pomysł rewelka . MIejsca powinno wystarczyć . P.S Podziękowania dla organizatorów za burn out party 2008 ;] "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jest już może jakiś plan/harmonogram zlotu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 jak tam panowie zlot minął?? czekam na foto-relacje pozdr Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No ogólnie było ciekawie :icon_mrgreen: Przyjechałem w sobotę i ogólnie spałem dwie godziny.Palenia było też sporo ,$13 też dał ładny popis Tu kilka fotek http://www.motokibic.tv/?s=galeria&g=burn_out_party_2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi